Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenboxers

Ze mogen gezien worden: de herenboxers in onze webshop. Dat is vast ook de reden dat veel mannen hun herenboxers laten zien door ze boven hun broekband uit te laten steken. En geef ze eens ongelijk met de prachtige logo’s waarmee de grote merken zich profileren. Wat laat jij zien? Björn Borg, Tommy Hilfiger of Calvin Klein?

 

Herenboxers: nog niet ingepikt door vrouwen

Overhemden, boyfriend jeans, vlinderstrikken… er zijn steeds meer mannelijke kledingstukken waarmee vrouwen aan de haal gaan. In de meeste gevallen staat het nog prachtig ook, maar toch zijn we stiekem blij dat er nog mannenkleding is die nog niet is ontdekt door de vrouwen. De herenboxershort. We gaan dus ook niet al te uitgebreid vertellen hoe heerlijk een herenboxershort zit en dat ze zo ideaal zijn onder een pak omdat je dan geen lelijke naden ziet. Nee… het geheim van de herenboxer houden we voor onszelf.

 

Herenboxers met prints

Kleurrijke figuren kiezen voor een herenboxer met mooie en vrolijke prints. Bij Björn Borg zijn ze voorlopers op dit gebied. Logisch, want dit onderbroekenmerk gaat al even mee. Ook bij Scotch and Soda houden ze wel van vrolijke boxers. Bij dit merk koop je bijvoorbeeld boxershirts met stippen of strepen. Dol op camouflageprints? G-Star Raw is dan jouw merk voor herenboxers.

 

Herenboxers in rustige kleuren

Draag jij je herenboxers het liefst in een rustige kleur? Geen nood. Je kunt uitgebreid kiezen. Kijk eens naar de onderbroeken van het merk Claesens of naar die van Levi’s, Tommy Hilfiger of Calvin Klein. Toch een beetje kleur aanbrengen? Kies dan voor een boxer in een neutrale kleur met een mooie gekleurde broeksband. Wordt het knalrood zoals bij Levi’s of kies je voor het diepe donkerblauw van Tommy Hilfiger? Kies voor Schiesser als je even klaar bent met de logo’s. Dit klassieke onderbroekenmerk doet niet mee aan de logorage en gigantische labels. Met een kleintje maken ze duidelijk dat je hun herenboxers draagt.

Boxershorts voor heren