Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Overhemden (240)
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenoverhemden

Een overhemd saai? Als je dat denkt, heb je het goede overhemd gewoon nog niet gevonden. Want er zijn een heleboel bijzondere, mooie, stoere en stijlvolle herenoverhemden te koop. Wat wordt het? Een klassiek overhemd met een waanzinnig mooie pasvorm van Michaelis, Blue Industry, Marco Polo of Filippa K? Of de bijzondere prints van A fish named Fred of Essentiel Antwerp?

 

Klassieke overhemden

Met een klassiek overhemd bedoelen we een overhemd dat je aan zou trekken naar een zakelijke afspraak, een chique feestje of misschien wel naar je eigen bruiloft. Deze overhemden zijn ingetogen qua vormgeving en kleuren. Je kunt ze daardoor makkelijk combineren met een pak. Soms hebben ze subtiele details zoals een bijzondere knoop, maar meestal zijn ze strak en simpel. Wil je toch accenten aanbrengen met een klassiek overhemd? Combineer ‘m dan met bijvoorbeeld mooie manchetknopen. Of met een vlinderdas of strik.

 

Overhemden met prints

Je houdt ervan of je vindt het niks: overhemden met prints. Weet jij een leuk, vrolijk of druk ontwerp wel te waarderen? Dan maken ze je dolgelukkig bij het merk A Fish named Fred. Dit merk voert de slogan: “Don’t blend in, stand out”. En dat zie je terug in de ontwerpen. Het Pixel-overhemd bijvoorbeeld moet je echt aandurven. Als je het doet, kun je gegarandeerd complimenten innen. Datzelfde geldt voor de raceauto, nummerplaten en sushi-prints. Ook bij Black Brown pakken ze graag uit met een origineel ontwerp. We zijn er trots op dat dit merk exclusief verkrijgbaar is bij Hudson’s Bay.

 

Denim overhemden

Je hoeft geen cowboy te zijn om een denim overhemd met stijl te dragen. Denim staat iedereen. Bovendien zit spijkerstof erg lekker en combineert een denim overhemd mooi met bijvoorbeeld een kakikleurige chino. Bij Denham en G-Star Raw zijn ze goed met denim. En dus ook met overhemden daarvan. Ben je ook dol op de houthakkerslook? Dan heb je geluk: ruiten mogen weer. Kijk maar eens naar de mooie heren overhemden van Marc O‘Polo, Lee of Tigha. Daarmee sta je nooit in je hempie. Spreekwoordelijk dan.

Overhemden voor heren