Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenboots

Enig idee hoe je op een simpele manier je outfit een boost geeft? Hoe je met minimale middelen een onweerstaanbaar ruig imago neerzet? Simpel: investeer in een paar mooie leren herenboots. Een kwalitatief goed paar herenlaarzen gaat een paar seizoenen mee. En voor de meeste exemplaren geldt: hoe intensiever ze worden gebruikt, hoe mooier ze worden.

 

Warme winterlaarzen

Maakt de thermometer een duikvlucht? Mooi, dan is het namelijk tijd voor lekker warme herenboots. Je voeten worden instant verwend in bijvoorbeeld de heerlijk gevoerde laarzen van Ugg of Sorel. Ugg heeft zijn roots in de surfwereld, Sorel in de snowboardwereld. Maar als de boots eenmaal aan hebt, is op een board stappen wel het laatste waar je zin in hebt. Ze zitten namelijk zo lekker dat je ze niet meer uit wilt doen.

 

Herenboots met een klassieke twist

Ben je op zoek naar laarzen die je ook kunt aantrekken naar een zakelijke afspraak? Kijk dan eens naar de modellen van Floris van Bommel. Dit Nederlandse schoenenmerk staat bekend om de speelse manier waarop ze klassieke mannenschoenen ontwerpen. Het familiebedrijf staat al jaren voor absolute topkwaliteit en zoon Floris voegt daar een flinke vleug eigenwijsheid aan toe. Dat maakt de ontwerpen van Floris van Bommel zo onweerstaanbaar. Neem je liever het zekere voor het onzekere en zoek je echt klassieke schoenen? Dan is Greve jouw merk. Ook de enkellaarzen van Tommy Hilfiger passen dan bij je.

 

Herenboots met veters

Ben je niet zo van de instappers en zoek je herenboots met veters? De stoere modellen van PME zijn precies wat je zoekt. Maar sla ook de waterlaarzen van Tommy Hilfiger niet over bij je zoektocht. G-Star RAW maakt ze trouwens ook. De opvallende Powel laars met witte zool maakt van jou een echte man van de wereld. Durf jij een statement te maken met je herenlaarzen? Dan is er maar een optie: de Magnum 6 classic laars. Dit is oorspronkelijk een werkschoen, maar de Magnum 6 classic heeft inmiddels ook de straat veroverd dankzij het opvallende design.

Boots

Boots voor heren