Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herensneakers

Herensneakers horen in je kast. Minstens twee paar. Want witte herensneakers en zwarte basic sneakers zijn een belangrijke onderdeel van je garderobe. Ze zijn te dragen onder jeans, een pak of een chino. En ze zitten gegarandeerd lekker. Dus zorg dat je basis outfit op orde is en trakteer jezelf op een paar mooie herensneakers: perfect voor elke dag. Zelfs op je bruiloft kun je ze aan.

 

Het sneakervirus: besmettelijk

Hoe weet je of je besmet bent met het sneakervirus? Kijk even of je last hebt van deze symptomen:

  • Op straat kijk je altijd naar de grond, in plaats van recht voor je uit. Zo spot je de meeste sneakers;
  • Je wordt heel gelukkig van de geur van een nieuw paar sneakers;
  • Je baalt als dat onvermijdelijke eerste vlekje op je witte herensneakers komt;
  • Je koopt altijd een paar herensneakers meer dan je van plan bent, omdat je niet kunt kiezen;
  • Als je nieuwe sneakers hebt gekocht, haal je ze voorzichtig uit de doos en zet je ze op een plek waar je ze goed kan bewonderen. Bij voorkeur naast je bed;
  • Je deelt mensen in op het merk dat ze dragen. Je koppelt namen aan merken. Zo weet je dat Ilyas van personeelszaken meestal op Vans loopt, Rinze van de kantine het liefst op Puma’s en Rodney van het Management Team kun je uittekenen op zijn Nike’s.

 

Herken jij meer dan twee symptomen? Dan is de kans groot dat je met het sneakervirus besmet bent. Gelukkig is dit virus volstrekt onschuldig. Sterker nog: je kunt een hoop lol beleven aan het verzamelen van herensneakers. En met een beetje geluk verdien je er ook nog wat aan, want sommige exclusieve modellen zijn heel wat waard als je ze goed bewaart.

 

Minder bekende merken die de moeite waard zijn

Nike, Adidas en Vans kent iedereen. Maar wat als je op zoek bent naar een ander merk herensneakers? Iets speciaals waar minder mensen mee rondlopen? Dan is er keuze genoeg. New Balance is al jaren een populair merk bij de sneaker fijnproevers, net als Gumshoe, een merk dat haar zolen maakt van, jawel, gerecyclede kauwgom.

Sneakers voor heren