Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Schoudertassen (10)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenschoudertassen

Een echte man draagt een schoudertas. Niet alleen omdat het zo handig is voor je laptop, maar ook omdat je snapt dat het een accessoire is die je hele outfit naar een hoger niveau tilt. Een mooie tas laat zien dat je aandacht besteedt aan de mooie dingen in het leven. Of het nu een mooie reistas is of een laptoptas.

 

Kies de juiste tas

Hoe kies je een goede herenschoudertas? Simpel: maak een lijstje met de activiteiten die je vaak onderneemt. Reis je doorgaans alleen van huis naar werk dan is een kleine herenschoudertas of een laptoptas meestal wel afdoende. Ben je het type dat van de vroege ochtend tot de late avond op pad is en van afspraak naar afspraak hopt? Dan is een grotere tas misschien wel handig. Dan kun je nog eens een reserveshirt of wat toiletartikelen meenemen. Ga je vaak weekendjes weg? Kies dan voor een echte weekendtas, bijvoorbeeld die van Calvin Klein.

 

Combineer je tas

Een mooie herenschoudertas, zoals bijvoorbeeld een tas van Royal RepubliQ, zorgt ervoor dat je ook goed gaat nadenken over de rest van je accessoires. Want als je eenmaal hebt ervaren hoe fijn zo’n leren herenschoudertas is, wil je ineens ook een mooie leren portemonnee of pasjeshouder. En als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed meteen een mooie leren riem en wat mooie sieraden kopen. Een sneeuwbaleffect. Hou die (leren) portemonnee maar goed in de gaten.

 

Laptoptassen

Ooit was een laptoptas per definitie een lelijke tas. Het waren logge dingen die zo breed waren dat je er bijna een hele pc in kwijt kon. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Nu steeds meer mensen hun laptop elke dag meenemen naar het werk, is er meer aandacht gekomen voor het ontwerp van laptoptassen. Gelukkig maar! Nu kunnen we bijvoorbeeld zo’n prachtige tas van Castelijn en Beerens aanschaffen. En wat denk je van de Elevated tas van Tommy Hilfiger? Je laptop is in deze tassen niet alleen beschermd tegen vallen en stoten: je ziet er zelf ook nog eens fantastisch uit. Leve de laptoptas dus. De laptoptas 2.0 dan wel he!

Schoudertassen

Schoudertassen voor heren