Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Accessoires (33)
Categorie Accessoires
  • Baby
  • Accessoires
    • Baby accessoires
    • Hoeden & Petten & Mutsen
    • Overige accessoires
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Baby accessoires

Shopverslaafd? Je baby is je alibi. Want iedereen begrijpt dat het super verleidelijk is om te shoppen voor je kleintje. Baby accessoires zijn namelijk vaak bijna net zo schattig als je baby zelf. En dus ga je, of je nou wil of niet, steeds weer voor de bijl voor een lief slabbetje, babyschoentjes of een babybadjas. Wordt trouwens ook allemaal gewaardeerd als kraamcadeau.

 

Mutsen: onmisbare baby accessoires

Niet alle baby accessoires zijn even onmisbaar. Maar een muts is iets dat je wel in huis moet hebben voor je baby. Zeker als je kindje nog heel klein is dan moet je er altijd voor zorgen dat je kind met een muts op naar buiten gaat. Baby’s zijn namelijk nog niet goed in staat om zelf hun temperatuur te regelen. En omdat je via je hoofd het snelst afkoelt is het belangrijk dat die lieve kleine hoofdjes zo goed mogelijk zijn ingepakt. En dus mag je zonder schuldgevoel heerlijk shoppen. Kijk maar eens naar de prachtige mutsjes van bijvoorbeeld Noppies, Babyface of Imps & Elfs.  

 

Kleding en accessoires

Ook kleine handschoentjes mogen niet ontbreken op de lijst met onmisbare baby dingen. Zeker als je in de wintermaanden met je kleintje op pad gaat, zijn een paar baby handschoentjes geen overbodige luxe. Natuurlijk leuk als ze matchen met de jas en andere babykleding!

 

Babyslabbetjes: handig en nuttig

Nog een onmisbaar accessoire: een slabbetje. Baby’s hebben namelijk nog niet echt tafelmanieren. Om te voorkomen dat je je kleintje een paar keer per dag een nieuw rompertje aan moet trekken kun je beter een paar fijne slabbetjes gebruiken. Ook zijn er leuke doekjes voor de periode waar tandjes doorkomen te koop. Je kleintje gaat dan kwijlen en het is fijn als dat in een doekje wordt opgevangen.

 

Bandeaus voor baby’s

Bij veel baby’s is het voor een buitenstaander niet helemaal duidelijk of het een jongen of een meisje is. Vind je het vervelend als dat steeds weer wordt gevraagd? Dan is een bandeau een simpele oplossing. Met deze hoofdversiering geef je een duidelijk signaal: er ligt een meisje in de kinderwagen. En het fijne is: voor een bandeau hoeft je kindje helemaal geen haar te hebben. Ook op een kaal babyhoofdje staat het hartstikke leuk.

Accessoires voor baby's