Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Babyschoenen

Waarom een baby schoenen nodig heeft? Omdat het lekker warm is natuurlijk. Want met alleen een paar schattige sokjes aan kunnen die voetjes gauw afkoelen. En bovendien is het ook gewoon heel leuk om je kleintje een paar mooie babyschoenen aan te trekken. Want je smelt gewoon als je ze die kleine voetjes in een stel piepkleine Allstars ziet. Of in de superlieve en superzachte pantoffels van Noukie.

 

Babyschoenen als kraamcadeau

Geen idee wat je mee moet nemen als je op kraamvisite gaat? Koop eens een mooi paar babyschoenen als kraamcadeau. Veel ouders kopen tig rompers en pakjes maar vergeten schoentjes op hun lijst te zetten. Hoe leuk is het als jij dan met een paar mooie babyschoenen aan komt zetten? Met een beetje geluk mag je ze meteen zelf aantrekken bij de baby.

 

Babyschoenen voor buiten

Leren lopen gaat het allerbeste op blote voeten. Een baby leert zo om balans te houden. Maar als een baby eenmaal de smaak te pakken heeft van zich optrekken, staan en voorzichtig aan een vinger lopen, wil het overal lopen. Ook op plekken waar dat niet zo handig is met blote voeten. De natgeregende zandbak bijvoorbeeld. In dat geval zijn babyschoentjes hartstikke handig. Je stopt ze ook makkelijk even in de luiertas bij de andere babykleding. Ook op veel kinderdagverblijven is het trouwens gebruikelijk om de kinderen slofjes of schoentjes aan te doen.

 

Waar let je op als je babyschoenen koopt?

Als je babyschoenen koopt zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Met deze tips koop je altijd perfecte babyschoenen:

  • Kies voor babyschoenen van zacht materiaal, bijvoorbeeld leer
  • Let erop dat de zool flexibel en buigbaar is. Dat is belangrijk om goed te leren lopen
  • Kies voor schoenen die niet te dik zijn gevoerd. Baby’s hebben het snel te warm

Het is bijna niet voor te stellen als je die kleine voetjes ziet, maar kindervoeten groeien heel erg hard. Al voordat je kindje één is, is het voetje bijna de helft zo groot als een gemiddelde volwassen voet. Babyschoenen beginnen dan ook bij maat 16, een maat die gelijk staat aan het aantal centimeters van de babyvoet. Je zult verbaasd zijn hoe snel dat 25 of 30 is.

Babyschoentjes