Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Jongens (453)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Jongenskleding

Stoere jongens, rustige jongens, jongens die van sport houden, jongens die dol zijn op bankhangen: er zijn heel veel verschillende soorten kinderen. En dus ook heel veel verschillende smaken. De een voelt zich prettig in een nette blouse, de ander zweert bij een trainingspak. En weer een ander voelt zich prettig in unisex kleding. Met de mooie jongenskleding kunnen jongens helemaal zelf bepalen wie ze willen zijn. Desnoods kiezen ze elke dag voor een andere stijl.

 

Populaire merken voor jongenskleding

Een paar merken zijn al een aantal jaren populair op het gebied van jongenskleding. Bijna elke jongen heeft wel iets van bijvoorbeeld Name-It, Scotch & Soda of Vinginio in zijn kast hangen. De kleding van deze merken is stoer met een twist. Vaak met een leuke tekst, mooie prints en bijzondere kledingcombinaties.

 

Bijzondere jongenskleding

Jongens die niet willen opgaan in de massa dragen bijzondere merken. De fantastische pakken van Opposuits bijvoorbeeld. Ze worden gemaakt in fantastische prints en je maakt er gegarandeerd indruk mee op een feestje. Ook de kleding van Fred & Ginger is net even anders dan anders. Kleding met een volwassen uitstraling in kleine maten. Ook geschikt voor jongens die juist niet van stoere kleding houden.

 

Jongenskleding met een retro twist

Niks zo mooi als jongenskleding met een retro twist. Bij Indian Blue jeans hebben ze dat heel goed begrepen. Ze maken prachtige jacks en shirts met een echt retro gevoel. Ook bij Pepe Jeans zijn ze dol op de jaren 70 en 80. Maar dan wel met de stoffen van nu, waardoor je niet meer zwetend in je polyesterjack staat.

 

Jongenskleding voor bijzondere gelegenheden

Soms wil je extra uitpakken met je kleding. Voor een feestdag of een andere belangrijke gebeurtenis. Niet alleen de pakken van Opposuits zijn daar geschikt voor. Je kunt ook kiezen voor een mooi overhemd van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger. Combineer het met een mooie kaki broek en je ziet er fantastisch uit.

 

Sportieve jongenskleding

Voor sportieve jongenskleding moet je bij de bekende merken zijn. Adidas bijvoorbeeld, met de performance en originals lijn. Ook bij Nike weten ze hoe je in stijl kan scoren. Allebei de merken maken sportieve kleding die je zowel op het sportveld als daarbuiten kan dragen.

Jongenskleding