Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Jongensjassen

Wat voor jongen heb jij in huis? Een wildebras of een dromer? Een huttenbouwer of een binnenkind? Welk type kind je ook hebt. Je zoon heeft een jas nodig. Een fijne jongensjas, liefst een voor de zomer en een voor de winter. Maar hoe kies je nou de ideale jongensjas? Makkelijk: door heel goed naar je kind te kijken. Want jij kan een jas nog zo mooi vinden, als je zoon besluit dat hij het niks vindt eindigt die jas gegarandeerd op de rand van de zandbak. Maak het jezelf makkelijk en kies samen een mooie jas uit voor je zoon. Zo weet je zeker dat het een jas is waar hij ook echt plezier van heeft.

 

Winterjas voor jongens

Een fijne winterjas is natuurlijk warm. Maar dat is niet het enige waar je op moet letten. Welke stof is ideaal voor de jongensjas van jouw zoon? Ga je voor een klassieke houtje touwtje jas van wol of katoen? Of wordt het een dik gewatteerd jack of hardshell? De keuze uit mooie winterjassen is eindeloos. Van een klassiek model van Pepe Jeans tot een gewatteerd jack van Bellerose. Heeft je kind een hekel aan zijn rits dichtmaken? Kijk dan eens naar de mooie anoraks van Napapijri.

 

Jongens zomerjas

Heb je je favoriete merk eenmaal gevonden dan is een zomerjas vinden meestal ook makkelijk. Koop gewoon een fijne jongens zomerjas van hetzelfde merk. Dan weet je dat de stijl en kwaliteit je bevalt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mooie en speelse ontwerpen van Tommy Hilfiger en Nik & Nik. Fijne jassen waarin jongens lekker kunnen spelen als het net te koud is om zonder jas naar buiten te gaan. Met de Nederlandse zomers is het trouwens ook een goed idee om ook een regenjas voor jongens aan te schaffen. Gosoaky maakt super mooie en prettig draagbare exemplaren.

 

Jongens blazer

Sommige jongens zijn dol op blazers. Gelijk hebben ze: een blazer staat veel jongens ontzettend leuk. Zeker als je ze combineert met een frisse jeans en mooie sneakers. Zo’n blazer kan ook prima worden gedragen als tussenjas. Mooie trui eronder en je bent klaar om de straat op te gaan.

Jassen voor jongens