Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Jongens jeans

Rennen, stoeien, springen, dansen, klimmen… er is maar één broek waar dat het allerfijnste in kan. Jeans! Jongens jeans kunnen tegen een stootje, zijn makkelijk te wassen en zijn makkelijk te combineren. Al die dingen zorgen ervoor dat jongens heel erg graag jeans dragen. En wij snappen heel goed waarom.

 

Nette jongens jeans

Jeans en netjes, gaat dat samen? Natuurlijk! Kies gewoon voor een effen wassing in donkere kleuren en bewaar andere jongens jeans voor het buitenspelen. Kijk maar eens naar de mooie modellen van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger en Brian & Nephew. Die zijn perfect te combineren met een mooie blouse en een gilet. Doe er een paar mooie leren laarzen onder en je ziet er super netjes uit. Je kunt een nette jongens jeans trouwens natuurlijk ook gewoon combineren met een mooie trui. Een gebreide V hals bijvoorbeeld of een coltrui. Koop er een mooie chique jas bij en je zult zien dat je spijkerbroek een prima basis is.

 

Skinny jongens jeans

Steeds meer jongens hebben de skinny jeans ontdekt. Logisch want in veel skinny jeans zit stretch verwerkt, en dat zit gewoon hartstikke lekker. Skinny jeans zijn er, net als gewone jongens jeans, in veel verschillende wassingen en kleuren. Let er bij de aankoop van een Skinny Jeans wel op dat de broek niet afzakt. Dat gebeurt soms als je de broek vaak draagt. Koop de broek liever net wat te klein dan te groot want de stof rekt gegarandeerd nog uit. En je wil niet de hele dag je broek lopen ophijsen. Een goede riem kopen helpt natuurlijk ook.

 

Favoriete jongens jeans

Veel jongens zweren bij jeans van Vingino of Blue Rebel. Dit heeft te merken met de losse pasvorm en de zachte stoffen. Toch zijn er veel meer merken die fijne jongens jeans maken. Scotch & Soda bijvoorbeeld, en Indian Blue Jeans. Voor alle spijkerbroeken geldt: je houdt ze het mooiste door ze binnenstebuiten te wassen op 40 graden. Liefst niet te vaak dus zorg voor een goede basis collectie waar je uit kan kiezen. Kies bijvoorbeeld een lichte jongens jeans voor de zomermaanden, en wissel die af met zwarte skinny jeans en een korte jongens jeans. In de winter ga je dan juist weer voor donkere wassingen.

Jeans voor jongens