Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Ondermode & Nachtmode (35)
Categorie Ondermode & Nachtmode
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Jongens ondergoed

Er zijn heel veel momenten waarop je als ouder bijna uit elkaar barst van ontroering. Soms zie je het aankomen en soms verrast het je. Maar de momenten waarop je kleine zoontje in zijn jongens ondergoed ’s nachts aan je bed staat om te vertellen over een enge droom, horen daar zeker bij. Want hoe ontzettend lief ziet hij eruit met dat slaperige hoofdje? In dat hemdje over die dunne schouders en dat bolle kleuterbuikje?

 

Superzacht jongens ondergoed

Kinderen hebben een hekel aan alles wat kriebelt. Veel ouders kennen de strijd in de ochtend over kleuren die jeuken, labeltjes die op de verkeerde plek zitten en naadjes in sokken. Ook jongens ondergoed moet lekker zitten. Kies daarom voor bijvoorbeeld de fijne boxershorts van Claesens. Het jongens ondergoed van dit merk is superzacht en blijft ook na een flink aantal wasbeurten mooi. Er is voor ieder wat leuks: jongens ondergoed met planeten, superhelden of dino’s.

 

Bjorn Borg jongens ondergoed

Bjorn Borg is niet alleen populair bij volwassen, ook jongens zijn blij met dit merk. Dat komt door de zachte stoffen en de mooie opvallende prints. Ook de stoere letters van het merk, die zo eigenwijs boven de broekband uitsteken zijn populair.

 

Hemdjes voor jongens

Veel jongens dragen ook graag hemdjes. Ze beschermen het lijf van je kind tegen kriebeltruien en houden ze lekker warm. Ook handig: in de zomer zijn veel hemdjes te gebruiken als gewoon kledingstuk. Dat is fijn want veel hemdjes zijn zo mooi dat het jammer is dat ze onder je kleren zitten. Ze hebben vaak mooie grafische prints. Veel merken maken de hemdjes in dezelfde dessins als de jongens onderbroeken. Zo kunnen de jongens een complete set dragen.

 

Jongens ondergoed sets

Heb je het perfecte ondergoed voor je kind eenmaal gevonden, dan kan het handig zijn om daar meer exemplaren van aan te schaffen. Gelukkig hebben veel merken daar iets op bedacht. Je kunt meerder boxershorts in een pakket kopen. Meestal gaat dat per drie, maar soms koop je er ook vijf tegelijk. Uiteraard tegen een prijs die voordeliger is dan wanneer je ze los zou aanschaffen.

Ondermode & nachtmode voor jongens