Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Helaas hebben we hier op dit moment geen beschikbare producten voor

 

Jongensschoenen

Hoe sterk sta jij in je schoenen op het schoolplein? Met een paar mooie jongensschoenen ben je zeker van je zaak. Met schoenen geef je je outfit een extra accent. Kies je voor preppy of wordt het sportief? Kies elke dag de jongensschoenen die bij het gevoel passen dat je hebt als je opstaat. Heb je altijd haast in de ochtend? Leg je outfit dan gewoon de avond van tevoren al klaar.

 

Sportieve jongensschoenen

Sneakers zijn altijd goed. Veel jongens kiezen dan ook graag voor sneakers aan hun voeten. Het zijn natuurlijk niet alleen jongensschoenen. Ook meisjes dragen deze schoenen graag. Zorg ervoor dat je sneakers er mooi en verzorgd uitzien. Afgetrapte sneakers doen niks voor je outfit. Zorg voor schone veters en dito zool. Zijn ze echt heel vies geworden? Stop ze dan in de wasmachine. Even op de verwarming met wat kranten erin en klaar ben je.

 

Jongensschoenen voor warme zomers

Natuurlijk heb je ook speciale zomerschoenen in de kast liggen. Niks vervelender namelijk dan zweetvoeten. Met een paar vrolijke slippers van bijvoorbeeld Havaianas heb je daar geen last van. Je loopt er lekker luchtig bij en je zweet een stuk minder snel. Afwisselen met je slippers? Kies voor een paar uitgesproken printjes en wissel de kleuren van je slippers af.

 

Waar je op moet letten als je jongensschoenen koopt

Als je voeten zijn uitgegroeid is schoenen kopen een makkie. Kwestie van de juiste pasvorm en de juiste maat vinden. De schoenen van Adidas zijn bijvoorbeeld best smal, terwijl bijvoorbeeld de schoenen van Vans juist breed zijn. Als je eenmaal je favoriete merk hebt gevonden kun je ze blind kopen. Als je voeten nog in de groei zijn moet je er op letten dat je echt schoenen in de goede maat koopt. Druk je wijsvinger voor je grote teen: zit daar nog wat ruimte dan is het goed. Valt er niet veel in te drukken? Bestel dan snel een paar nieuwe jongensschoenen want je voeten zijn gegroeid. Dat geldt helemaal voor sportschoenen. Je zal niet de eerste zijn die blauwe tenen heeft na een training.

Schoenen