Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Meisjesjassen

Of je meisje nu maat 122 heeft of maat 146: we weten zeker dat ze haar jas alleen aantrekt als ze het ook echt een mooie jas vindt. Je bent tenslotte een dame of niet. Veel kleine meisjes weten al heel jong wat ze mooi vinden. Dat betekent dat ze ook een hele duidelijk eigen mening hebben over wat ze niet aan willen doen. Het is dus verstandig om samen met je meisje een mooie meisjesjas uit te kiezen. Dan weet je zeker dat de jas ook echt wordt gedragen.

 

Tussenjassen voor meisjes

Steeds meer meisjes dragen een tussenjas. Dat is een jas die geschikt is voor het najaar en het voorjaar. Dit kan bijvoorbeeld een mooie spijkerjas zijn met een mooi kraagje. Of juist een wind en waterdichte jas waar je lekker mee kunt buiten spelen of een boswandeling mee kunt maken. Als je een mooie jas koopt voor je dochter is het belangrijk dat je kritisch kijkt naar wat voor kind je hebt. Komt ze nogal eens thuis met een schaafwond omdat ze graag klimt? Kies dan voor sterke stoffen zoals denim. Is ze juist erg netjes op haar kleren? Dan blijft ook een satijnen bomberjack wel heel.

 

Meisjesjassen voor de mini-me’s

Veel moeders vinden het leuk om hun dochter net zo aan te kleden als zichzelf. Daar spelen veel merken handig op in door bijvoorbeeld bikerjacks in maat 122 te maken of spijkerjasjes in maat 128. De jassen van Pepe Jeans zouden niet misstaan op de catwalk. Dat geldt ook voor de baseball jacks van Looxs.

 

De juiste maat meisjesjas kopen

Soms kopen ouders de jassen voor hun kinderen op de groei. Handig, want anders kan die meisjesjas bijna ongedragen weer de kast in. Toch is het voor de kinderen zelf niet altijd prettig om in een te grote maat te lopen. Ze kunnen zich dan niet zo vrij bewegen als ze willen en dat is wel zo handig als je veel buiten speelt. Het is dus handiger om een jas te kopen die gewoon goed past. Kijk eens om je heen naar ouders met dezelfde kledingsmaak en kijk of je een ruilsysteem kunt opstarten voor kinderkleding. Op die manier heb je langer plezier van de meisjesjassen.

Jassen voor meisjes