Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Helaas hebben we hier op dit moment geen beschikbare producten voor

 

Meisjesschoenen

Ben jij een hakkenmeisje? Of loop je liever dicht bij de grond? Wat jouw stijl ook is: er is altijd genoeg keuze in meisjesschoenen. Of je nou gaat dansen, shoppen of wandelen. Er zijn genoeg meisjesschoenen waar jij blij van wordt. Maak van jouw voeten echte blikvangers, in de zomer en in de winter.

 

Sneakers voor meisjes

Ook meisjes hebben de sneakers ontdekt. Logisch want je kunt er uren op lopen. En als je ze slim combineert passen ze overal bij. Kijk maar naar de mooie klassieke modellen van Adidas. De Stan Smith modellen passen onder een jurk, een rok en een broek. Wie wil uitpakken kies de editie met een print maar met een cleane witte versie zit je ook altijd goed.

 

Schoenen voor prinsesjes

Sommige meisjes willen niets liever dan een prinses zijn. Zij leven helemaal op van pailletten, glitter, lichtjes en roze. Ook voor deze meisjes is er genoeg keus. Kijk maar eens naar de lieve modellen van Carrement Beau bijvoorbeeld. In de zuurstokroze ballerina’s wil je meteen een dansje maken.

 

Onderhoud van je meisjesschoenen

Als je mooie schoenen hebt, wil je ze natuurlijk wel mooi houden. Op zich is het een kleine moeite om goed voor je schoenen te zorgen. Wil je je sneakers mooi wit houden? Zorg dan dat je altijd een oude tandenborstel bij de hand hebt. Zo maak je je schoenen snel schoon. Zorg er wel voor dat je eerst je veters eruit haalt. Je zult verbaasd zijn over hoeveel vuil er onder die veters vandaan komt. En over die veters gesproken: trakteer je schoenen regelmatig op een nieuw paar. Experimenteer ook eens met frisse kleuren of bijzondere veters.

 

Waarom een meisje meisjesschoenen nodig heeft

Natuurlijk kan een meisje ook prima op jongensschoenen lopen. Maar in de praktijk zijn veel meisjes en vrouwenvoeten net even anders van vorm dan die van mannen. Ze zijn vaak wat smaller waardoor jongensschoenen vaak te breed zijn. Dat merk je niet echt als je korte stukjes loopt. Maar als je echt flink aan de wandel gaat gaan je voeten schuiven in je schoenen. Dat levert soms lelijke blaren op. Kortom: shop liever een paar comfi meisjesschoenen, ook als je van stoere sneakers houdt.

Schoenen