Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Kinderkamer
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Ideeën voor de kinderkamer.

Een kinderkamer waarin jouw kind zich thuis voelt is heel belangrijk. Waar ze rustig kunnen slapen, spelen en huiswerk maken. Daarom geven we je graag wat ideeën voor de kinderkamer. Bij Hudson’s Bay koop je namelijk heel veel leuke kinderkamer en babykamer decoratie.

Maar, first things first: hoe bepaal je de stijl? Begin bij de basis. Welke kleur komt er op de muren? Ga je voor felle, vrolijke kleuren of voor een simpele basis met grijs of wit? Kies je voor felle kleuren, dan kun je qua accessoires rustige kleuren kiezen in dezelfde tinten. Denk aan een vrolijke lamp van A Little Lovely Company. Deze lampen zijn te koop in verschillende pasteltinten. Als je de nadruk juist op felle kleuren wil leggen, dan is de muziekmobiel Woezel & Pip perfect. Maak het af met het kleurige YuuNaa kinderservies (dat ook nog eens leuk op tafel staat).

De minimalistische stijl zie je ook steeds vaker terug in de kinderkamer: een witte of grijze basis met rustige accessoires. En wij geven je uiteraard graag advies over welke kinderkamer en babykamer accessoires nou goed bij elkaar passen. Het letterbord van DESIGN LETTERS is simpel qua looks, maar geeft met een grappige tekst de kinderkamer wat humor. Zet het letterbord op een wandplankje en combineer het met een Jellycat knuffel en een lamp van Mr Maria.

Vergeet ook niet om een meetlat muursticker van DESIGN LETTERS op de muur te plakken, want voor je het weet zijn ze groot!

Kinderkamer & babykamer accessoires