Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Speelgoed (136)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Speelgoed

Mensen die zeggen dat tijd niet te koop is, hebben ongelijk. Kijk maar eens wat er gebeurt als je speelgoed koopt! Met mooi speelgoed voor de kinderen koop jij tijd voor jezelf. Terwijl zij aan het bouwen, puzzelen of kleuren zijn, ga jij even lekker op de bank zitten met een tijdschrift of een kop koffie. Voetjes van de vloer en genieten maar.

 

Speelgoed slim neerzetten

Spelen jouw kinderen niet snel zelfstandig? Kijk dan eens kritisch naar hoe het speelgoed is opgeslagen in huis. Is het netjes gesorteerd en kunnen de kinderen meteen beginnen met spelen? Of zit alles door elkaar in grote bakken? Je kunt het lot een handje helpen door bepaald speelgoed te sorteren of een prominente plek te geven. Maak meteen van de gelegenheid gebruik om oud speelgoed opnieuw onder de aandacht te brengen. Je zult verbaast zijn over hoe blij ze zijn met hun herwonnen schatten!

 

Speelgoed opruimen

Iedereen die wel eens met zijn blote voeten op een legoblokje heeft gestaan, weet dat het belangrijk is om speelgoed goed op te ruimen. Veel ouders komen in de verleiding om dat aan het einde van de dag zelf te doen. Logisch: want zo lijkt het een stuk sneller te gaan en kun jij sneller genieten van je vrije avond. Maar toch is het de moeite waard om het de kinderen aan te leren dat ze dit zelf doen. Op school moeten ze het ook en doen ze het zonder mopperen. Gebruik er desnoods een opruimlied voor en maak grote bakken met plaatjes waar ze hun spullen in bewaren. Zo wordt opruimen ook een spelletje.

 

Speelgoed kopen voor de feestdagen

Krijg je grijze haren van alle verlanglijstjes in december? Maak er dan een gewoonte van om in je telefoon een lijstje aan te leggen dat je het hele jaar aanvult. Kinderen zijn redelijk schaamteloos in het roepen van dingen die ze graag willen hebben. Maak daar gebruik van. Vaak bespreken ze bijvoorbeeld met vriendjes wat hun gedroomde cadeau is. Kijk in november terug op je lijstje, streep af wat niet meer actueel is en bestellen maar. Zo maak je jezelf het meesterbrein op het gebied van leuk speelgoed. Dat is punten scoren!

Speelgoed