Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Björn Borg (91)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Björn Borg 

Maar weinig mensen zijn nog steeds woest aantrekkelijk als ze een zweetband dragen. Björn Borg was een uitzondering op de regel. De legendarische tennisser was in de jaren zeventig en tachtig een fenomeen. Niet alleen omdat hij de beste tennisser ter wereld was, ook vanwege zijn looks: lang blond haar dat bij elkaar werd gehouden door een zweetband. Tennisfans lagen soms letterlijk aan zijn voeten. Iedereen kende Björn Borg: ook de mensen die niks met sport hebben. Hij was een van de eerste supersterren in de sport. Ook nu nog is Björn Borg populair. Alleen dan om een heel andere reden: de tenniskoning van toen is een onderbroekenkoning geworden: zijn boxershorts zijn razend populair.

 

Van het gravel naar de straat

Toen Björn Borg alle grote prijzen gewonnen had die er te winnen waren, ging hij op zoek naar een andere tak van sport. Omdat Björn Borg niet alleen bekend stond om zijn tennisspel maar ook om zijn opvallende outfits was een kledinglijn een logisch vervolg. De verkoop begon moeizaam maar Björn Borg is nu al niet meer weg te denken uit je kledingkast.

 

Björn Borg signature

De Björn Borg kledinglijn past bij de bedenker: uitgesproken maar stijlvol. De boxers bijvoorbeeld hebben waanzinnig mooie prints maar zijn toch niet schreeuwerig. De Björn Borg sneakers zijn juist weer heel ingetogen en daardoor geschikt voor elke gelegenheid. Bij Björn Borg kunnen mannen, vrouwen en kinderen een outfit shoppen. Allemaal in de sportief stijlvolle look die we van het merk kennen. En de zweetband? Die zit niet bij de collectie. Björn is er zelf sinds de jaren 70 ook niet meer mee gesignaleerd.

BJORN BORG
BJORN BORG

Björn Borg