Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Buddha to Buddha (74)
Categorie Buddha to Buddha
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Buddha to Buddha sieraden

Jij rinkelt graag met je sieraden. Je houdt niet van dat hele fijne gedoe, maar kiest liever voor een stoere armband of een flinke ketting. Je bent dol op de schakels van Buddha to Buddha. Je weet dat ze elke outfit een boost geven en je combineert op een slimme manier zachte stoffen met stoere materialen.

 

Populariteit Buddha to Buddha

Er is iets geks aan de hand met Buddha to Buddha liefhebbers. Ze herkennen de sieraden meteen. Ben je eenmaal hooked aan dit merk, dan merk je dat je blik snel even de pols of een ringvinger scant van mensen die je ontmoet. Is het Buddha to Buddha? Dan voel je toch een soort verbinding: een gezamenlijke liefde voor mooie robuuste materialen.

 

Buddha to Buddha kettingen, armbanden en ringen

Een kleine waarschuwing voordat je een Buddha to Buddha sieraad koopt: de ontwerpen zijn verslavend. Liefhebbers van tatoeages kennen het gevoel: als je er eenmaal één hebt, volgt de rest vanzelf. Bij Buddha to Buddha werkt het net zo. Heb je eenmaal een armband om je pols, dan volgt de volgende vanzelf. En anders wel een Buddha to Buddha ketting of een Buddha to Buddha ring. Natuurlijk hebben we ook andere accessoires zoals Buddha to Buddha oorbellen in onze collectie opgenomen.

 

Buddha to Buddha armbanden

De Buddha to Buddha armbanden blijven populair. Logisch, want ze staan mooi om elke pols. Zowel mannen als vrouwen dragen de Buddha to Buddha armbanden graag. Het bijzondere is dat ze geschikt zijn voor dunne en bredere polsen. Buddha to Buddha staat bij iedereen goed. Naast de klassieke en inmiddels iconische Buddha to Buddha schakelarmband, zijn ook de Buddha to Buddha armbanden van leer populair. Bijna alle sieraden van Buddha to Buddha zijn unisex. Dat betekent dat je ze zelfs kunt delen met je partner. Of erom vechten, dat hangt van je relatie af natuurlijk.

 

Buddha to Buddha ring

Hangt er al een mooie Buddha to Buddha armband om je pols en oogt je andere hand ineens een beetje kaal? Maak het plaatje dan compleet met een matchende ring. Iedere ring is gemaakt van 925 Sterling zilver. Dat maakt ze sterk en ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Net als de armbanden zijn de Buddha to Buddha ringen er in verschillende maten. Een complete collectie vind je bij Hudson’s Bay.

Buddha to Buddha