Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Casio (22)
Categorie Casio
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Waterdichtheid 0
Sorteren 1

 

Casio horloges

Schrik niet! Casio doet tegenwoordig ook aan analoge horloges. Maar Casio was toch dat merk met die geweldige retro horloges? Het allereerste merk dat we om onze pols hadden? Het merk van de Casio Baby G waar we later de dansvloer mee veroverden? Ja dat merk. Ze hebben nu ook gewoon horloges met een wijzerplaat. Maar om je direct gerust te stellen: ze zijn nog steeds hartstikke mooi retro.

 

Voor de fans van knoppen en lichtjes

Natuurlijk maakt Casio ook nog steeds de klassieke modellen. Gelukkig maar, want van de Casio retro worden we erg vrolijk. Draag dit horloge met een knipoog en je wordt gegarandeerd overladen met complimenten. Voor de een is het jeugdsentiment, voor de ander gewoon een heel mooi retro horloge. Casio maakt iedereen blij. En ben jij een knoppenfreak? Iemand die blij wordt van knopjes en lichtjes? Dan is de Casio G shock master of G helemaal jouw ding. Niet subtiel, wel een statement.

 

Vrouwen met een Casio

Je ziet ze niet vaak: vrouwen met een Casio om hun pols. Maar als je ze ziet, zijn het gegarandeerd vrouwen die je bijblijven. Want een vrouw met een Casio om haar pols heeft het begrepen. Of ze nou kiest voor een herenmodel of een damesmodel. Je laat zien dat je gevoel voor historie en stijl hebt en dat je uitgesproken durft te zijn.

 

Nog even terug naar de analoge horloges

We moeten het toch nog even over de analoge horloges van Casio hebben. Ze zijn namelijk ook gewoon erg mooi. Het is even wat anders dan je verwacht van het merk, maar het zou ons niet verbazen als ze over een tijdje net zo klassiek zijn als de Baby-G en de retro Casio. Ze zijn er in verschillende kleurcombinaties en je kunt kiezen uit een dames- of herenmodel.

Casio