Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
CLUSE (21)
Categorie CLUSE
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Cluse collectie

Bij Cluse houden ze niet van glimmers en opvallende details. Bij Cluse houden ze het simpel. Met mooie, stijlvolle horloges en sieraden. Betaalbaar, maar met een hele klassieke en chique uitstraling. Is bling voor jou een no go en ga je liever voor simpel? Pols dan zeker eens de accessoires van Cluse.

 

Cluse horloges

Wij snappen wel waarom de horloges van Cluse zo populair zijn. Met zo’n sieraad om je pols straal je succes uit. De horloges schreeuwen niet om aandacht maar voegen wel iets toe aan je outfit: klasse, stijl en zelfverzekerdheid. Nog een pluspunt van Cluse: de dameshorloges zijn allesbehalve tuttig. Ze toveren je in no time om tot vrouw van de wereld. Enne… wij vinden eigenlijk dat Cluse watches niet alleen mooi staan op een vrouwenpols. Ze hebben een behoorlijke unisex uitstraling. We hebben ze al regelmatig om een mannenpols gespot.

 

Losse bandjes

Met de horloges van Cluse kun je jaren vooruit. De bandjes zijn verwisselbaar en dat betekent dat je heel makkelijk wisselt van stijl. Ben je dus even helemaal klaar met je rosé gouden periode? Dan kies je gewoon voor een mooi leren bandje of stap je over op zilver. Met het tijdloze design van de wijzerplaat creëer je makkelijk een heel nieuwe look voor de fractie van de prijs van een nieuw horloge.

 

Bijpassende armbanden

Bij Cluse zijn ze niet alleen goed in het ontwerpen van stijlvolle horloges: ook de armbanden mogen gezien worden. En net als voor de horloges geldt hier ook: ze zien er een stuk duurder uit dan dat ze zijn.

CLUSE