Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Daniel Wellington (15)
Categorie Daniel Wellington
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Kleur wijzerplaat 0
Waterdichtheid 0
Sorteren 1

 

Daniel Wellington horloges

Elegant en minimalistisch. Dat is hoe het merk Daniel Wellington zich wil onderscheiden op de markt. En dat lukt ze ook met hun tijdloze horloges en armbanden. Retro-chique zou wat ons betreft ook een prima omschrijving zijn. Mooie ontwerpen met een knipoog naar klassiekers. Geen toeters en bellen, maar mooie strakke wijzerplaten en klassieke armbanden.

 

Waarom een Daniel Wellington horloge overal bij past

Er is iets bijzonders aan de hand met de horloges van Daniel Wellington. De simpele, maar stijlvolle, vormgeving past bij elke outfit. Geen schreeuwende wijzerplaat en toeters en bellen maar een ontwerp dat opvalt door de eenvoud. De Daniel Wellington horloges zijn er in verschillende afmetingen: Classic, Petite en Dapper. Alle uitvoeringen zijn te krijgen in dames en herenmodellen.

 

Daniel Wellington horlogeband

Voor alle Daniel Wellington horloges zijn er losse banden te bestellen. Zo kun je horloges snel aanpassen aan andere sieraden en bijvoorbeeld kiezen voor een zilveren band in plaats van een gouden. Ook is het mogelijk om een super mooie cadeauset samen te stellen. Je geeft dan niet alleen een stijlvol horloge, maar kiest er ook een bandje bij. Een cadeau waar de ontvanger ongetwijfeld super blij mee zal zijn.

 

Daniel Wellington armbanden

Natuurlijk is een horloge met een horlogebandje een perfect cadeau. Maar bij Daniel Wellington is er nog een optie. Er is namelijk een heel bijzondere set samen te stellen. Namelijk een combinatie van een horloge met een armband. De Daniel Wellington armbanden passen perfect bij het horloge: ze zijn super bescheiden, strak en elegant. Horloge en armband zijn dus ook prima te combineren om een pols.

 

Maar wie was Daniel Wellington nou?

Sorry: helemaal vergeten te vertellen. Daniel Wellington was de man die je je voorstelt bij zo’n naam. Een Britse gentleman die ook James Bond had kunnen heten. Flip Tysander, de oprichter van het merk, had de man ooit ontmoet en besloot meteen dat dit een perfecte naam voor een horloge was. Hij ontwikkelde een superdun horloge met verwisselbare banden. Een ontwerp dat niet snel verveelt en dat jarenlang mee kan. Een horloge als een gentleman: tot in de puntjes verzorgd en aangenaam gezelschap.

Daniel Wellington