Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Dyson (22)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Huishoudelijke apparaten van Dyson

Met Dyson heb je geen zak meer te doen. Er zit namelijk geen zak in de stofzuiger. En een snoer heeft hij ook al niet. En toch staat de Dyson stofzuiger hoog op iedereens verlanglijst. Dat komt omdat het zo’n handig ding is. Maar wist je dat ze bij Dyson nog veel meer handige huishoudelijke apparaten in hun collectie hebben?

 

Dyson stofzuiger

De bestseller van Dyson is en blijft de zakloze en snoerloze stofzuiger. Geen gedoe meer met een snoer dat zich vastdraait om de stofzuiger, geen smerige stofzuigerzakken en geen gesjouw meer met een stofzuiger van een onhandig formaat. Dyson stofzuigers til je zo de trap op en er is altijd wel een plek te vinden om ze op te bergen. Ze zijn namelijk een stuk compacter dan de concurrenten die je wel aan het stopcontact moet hangen. Een snoerloze Dyson is de toekomst van het stofzuigen.

 

Dyson ventilator

Bij Dyson bedenken ze niet alleen handige dingen. Ze zien er ook nog eens heel mooi uit. Dyson stofzuigers kun je gerust midden in de kamer laten staan en een Dyson ventilator is zelfs bijna een sieraad te noemen. Waarom? Nou om te beginnen door het feit dat ze meer op een soundbar lijken dan op een ventilator. Geen lelijke roterende bladen, maar een transparante constructie die op een slimme manier je huis of je kantoor koel houdt. En oh ja: een Dyson ventilator heeft nog meer gemeen met de stofzuiger: ze zijn veel stiller dan die van de concurrenten.

 

Dyson luchtreiniger

De Dyson luchtreinigers zien eruit alsof ze de grote broer van de Dyson ventilator zijn. Hetzelfde strakke design, even stil, maar ze werken net even anders. De Dyson luchtreiniger zorgt er namelijk voor dat je gegarandeerd in frisse lucht werkt en woont. En als de lucht fris is, leef en werk je een stuk prettiger. Zeker als je last hebt van allergieën of als je in een stad woont met een slechte luchtkwaliteit, is een Dyson luchtreiniger een slimme investering in je gezondheid. Op het display lees je makkelijk af wat de luchtkwaliteit in de ruimte is. Ook de snelheid van de luchtstroom reguleer je gemakkelijk. En door de slimme nachtstand slaap je gegarandeerd als een prins of een prinses en wordt je een stuk uitgeruster wakker dan zonder luchtreiniger.

 

Dyson Lightcycle lampen

Kom maar door met dat licht! Want met de Dyson Lightcycle lampen haal je het juiste licht in huis. De Dyson Lightcycle bureaulamp is jouw perfecte studiemaatje en helpt je focussen of juist ontspannen lezen. De lamp spiekt automatisch naar het ‘natuurlijke’ daglicht en past zich daarop aan. Kortom: je krijgt nooit te veel blauw licht en de lamp helpt jou de juiste helderheid en lichtstand te vinden. De Dyson Lightcycle vloerlamp is het grote broertje van de bureaulamp. De lampen doen exact hetzelfde, alleen staat de vloerlamp op een lange poot. Allebei de lampen hebben drie verschillende standen: relaxen, studeren en focus of precisiewerk. In de Dyson app kun je alle lichtstanden automatisch afstemmen en bijstellen. 

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE VAN DYSON

UITGELICHT

SHOP ALLE DYSON PRODUCTEN

Dyson