Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Eastpak (102)
Categorie Eastpak
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

De geschiedenis van Eastpak

Eastpak gaat al een tijdje mee. Dat zou je niet zeggen als je de tijdloze ontwerpen ziet. Toch is het zo. De eerste Eastpak-tassen werden in 1952 geproduceerd voor het Amerikaanse leger. Het waren schoudertassen en geen rugzakken. Vanaf 1976 werden er ook rugzakken geproduceerd. Al snel was Eastpak op straat net zo populair als in het leger.

 

Eastpak rugzakken: onverwoestbaar

Eigenlijk zijn ze niet slim bezig bij Eastpak. Ze claimen namelijk dat hun rugzakken onverwoestbaar zijn. Daarom krijg je meestal ook 30 jaar garantie op een Eastpak rugzak. In theorie zou je dus aan ongeveer drie rugzakken genoeg hebben voor je hele leven. Toch gaat dat je niet lukken. Ze hebben de ontwerpen namelijk zo mooi gemaakt dat je gewoon geen nee kan zeggen tegen een nieuw exemplaar. Gewoon omdat je wel eens een andere print of kleur wil. Niet omdat je rugzak is versleten.

 

Eastpak Out of Office

De Eastpak out of office lijn is gemaakt voor mensen die dagelijks een rugzak gebruiken. De rugzakken zijn gemaakt om mee te nemen op dagtrip, naar werk, sport, college of als boodschappentas. De out of office tassen zitten extreem comfortabel, hebben een gewatteerd laptopvak en genoeg plek voor je dagelijkse spullen. Voor een weekendtrip zijn ze aan de kleine kant, maar ze zijn wel weer perfect mee te nemen als handbagage. Gelukkig heeft Eastpak ook een uitgebreide reiscollectie. Wist je trouwens dat ze de eerste waren met een rugzak op wieltjes?

 

Eastpak tas voor op reis

Is je gewone Eastpak niet groot genoeg voor je trip? Kijk dan ook eens naar de uitgebreide reiscollectie van Eastpak. Voor elke bestemming en gelegenheid is er een geschikte tas. Je kunt ook kiezen voor een tas met wielen: minimaal twee en maximaal vier. Ze zijn er in allerlei formaten. Je kunt er mee op wereldreis, maar ook op een citytrip. Draag je jouw tas liever op je schouder dan op je rug? Ook daar heeft Eastpak aan gedacht. De Duffeltassen hebben flink wat inhoud en zijn met een simpele beweging op je schouder te dragen.

Eastpak