Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Estée Lauder (82)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Estée Lauder collectie

Weet je aan wie je de term ‘fragrance free’ te danken hebt? Aan Estée Lauder, die eigenlijk Estée Lauter heette. Deze dame is niet alleen heel oud geworden (97), maar ook erg succesvol met haar cosmetica, verzorgingsproducten en geuren. Daarbovenop kwam ze met het merk Clinique, geschikt voor mensen die allergisch reageren op veel producten. Voor dit merk bedacht ze fragrance free, ongeparfumeerd dus. Toen Clinique in 1986 werd gelanceerd, deed ze iets dat voor die tijd erg bijzonder was: ze nam dermatologen in dienst om huidreacties te analyseren.

 

De standaard in schoonheidsproducten

Zoals het bedrijf ooit begon, wordt het nog steeds gerund: met super hoge eisen aan de kwaliteit van de schoonheidsproducten. Estée Lauder staat voor betrouwbare en goede producten die je huid niet alleen mooier maken, maar ook goed verzorgen. Of je nu de anti-aging crème gebruikt of de revitalizers, je huid knapt er gegarandeerd van op. De Advanced Night Repair is je redding na een korte nacht. Lijnen en rimpels vervagen en je huid oogt fris.

 

Reinigingsproducten

Veel reinigingsproducten verwijderen je make-up uitstekend, maar zijn niet al te best voor je huid. Soms merk je dat ook: je krijgt dan vlekken of de huid voelt geïrriteerd aan. De reinigingslotions en tonics van Estée Lauder reinigen niet alleen, ze verzorgen je huid ook meteen. Dat voel je als je ze aanbrengt, ze zijn fris en je huid voelt heerlijk zacht aan.

 

Estée Lauder make-up

De make-up van Estée Lauder is vriendelijk voor je huid. Bovendien is het een van de weinige merken met make-up voor alle huidskleuren. De concealers en foundation dekken je huid niet helemaal af, maar zorgen dat je huid kan blijven ademen. Legendarisch is de mascara van Estée Lauder. Deze mascara maakt je wimpers veel langer en geeft je een verleidelijke oogopslag. Zonder klodders of aan elkaar geplakte wimpers, want daar is weinig verleidelijks aan.

 

Estée Lauder geuren

Als je make-up op orde is, wil je natuurlijk ook lekker ruiken. Estée Lauder heeft heerlijke parfums. Voel je onweerstaanbaar met AERIN, de meest verleidelijke geur uit de collectie. Of kies voor de frisheid van Pure White Linnen: een geur waar je energie van krijgt.

Estée Lauder