Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filippa K (51)
Categorie Filippa K
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Filippa K kleding

Triviantvraag: waar staat de K in Filippa K voor? Wij wisten het ook niet, maar de K staat voor Knutsson. Dat is de achternaam van de oprichter en creatief directeur van het Zweedse merk. En Filippa? Dat is haar voornaam. Het leven kan soms zo simpel zijn. De kleding van FIlippa K is dat trouwens ook. Super simpel en tegelijkertijd stijlvol. Het merk is erg geliefd bij modeliefhebbers. Wie Filippa K draagt, heeft smaak. Simpel.

 

De beste stoffen en de mooiste ontwerpen

Wat Filippa K zo goed maakt? Ze varen hun eigen koers. Met de beste stoffen, de mooiste kleuren en de mooiste ontwerpen. Bij Filippa K doen ze al 26 jaar wat ze zelf goed en mooi vinden: of het nou wel of niet in de mode is. De kleding spreekt voor zich. En het bijzondere is: Filippa K wordt door iedereen gedragen. De kleding is leeftijdloos en niet gebonden aan een bepaalde stijl.

 

Filippa K truien

Iedereen zou er een moeten hebben: een Filippa K trui van merinowol. Deze wolsoort is ideaal voor elk seizoen. Dus ook voor de zomer. Ja, je leest het goed. Wol in de zomer. Merinowol is een soort van kameleon: behaaglijk in de winter en koel in de zomer. Dat komt door de ademende eigenschappen. In de zomer houdt merinowol je lekker koel omdat je er niet in zweet. En het houdt de zon tegen; de wol is een bescherming tegen schadelijke uv-straling. In de winter is deze lichte trui een aangename tweede huid. Ook ervaren reizigers zweren bij de Filippa K truien van merinowol: ze gaan niet snel ruiken en kreuken niet in je backpack.

 

Mindful consumeren

Bij Filippa K streven ze naar tijdloosheid. Waarom? Omdat ze mindful consumeren willen bevorderen. Dat betekent dat ze bewust tijdloze kleding ontwerpen. Hierdoor worden de kledingstukken van Filippa K minder snel vervangen en is er minder verspilling. De ontwerpen van Filippa K zijn instant klassiekers en dus ook een instant aanwinst voor je kledingkast.

Filippa K