Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
G-Star RAW (163)
Categorie G-Star RAW
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

G-Star Raw collectie

Stoer en compromisloos. G-Star Raw staat als een huis. Het merk begon als ooit als Gap Star en ontwikkelde zich langzaam tot het stoerste merk van Nederlandse bodem. Met een combinatie van  stevige stoffen en perfecte pasvormen. De broeken van G-Star zijn legendarisch. En de rest van de collectie ook.

 

G-Star jeans

G-Star had vanaf de oprichting maar één doel: denim opnieuw onder de aandacht brengen. Door de wassingen en pasvorm zo te optimaliseren dat G-Star de enige logische aankoop is als je op zoek bent naar een denim outfit. Bij G-Star doen ze aan denim design en dat voel en zie je. De denims zijn onweerstaanbaar: van diep donkerblauw tot extreem gebleekt.

 

G-Star schoenen

Onder die jeans horen natuurlijk fatsoenlijke schoenen. De stoere Roofer 2 boot bijvoorbeeld, die perfect past bij een zwarte skinny jeans of juist bij een donkerblauwe wassing. Of de Rackam sneakers in hoge of lage uitvoering. Kies een kleur die je graag draagt en wissel het af met een basiskleur. Zo loop je er gegarandeerd altijd stijlvol bij.

 

G-Star broeken

Bij G-Star Raw zijn ze fan van denim, maar niet wereldvreemd. Ze snappen dus ook dat je wel eens iets anders aan wilt dan een spijkerbroek. Een mooie katoenen chino bijvoorbeeld of trackpants. Wat voor broek van G-Star je ook draagt, een ding is altijd hetzelfde: de perfecte pasvorm. Het klinkt gek, maar je merkt niet eens dat je een broek aan hebt als je er een van G-Star draagt.

 

G-Star jassen

De dames- en herenbroeken van G-Star Raw zijn zo mooi dat het bijna jammer is om er een jas overheen te laten vallen. Maar we snappen dat het soms niet anders kan. Omdat het keihard regent bijvoorbeeld of omdat de Hollandse herfst niet te doen is in alleen een trui. Gelukkig hebben ze daar bij G-Star Raw ook iets op gevonden: stijlvolle jassen voor elk seizoen. De jassen zitten je kleding niet in de weg, maar maken je outfit juist helemaal af. En ja: natuurlijk verkopen ze bij G-Star veel denim jassen. Maar er zijn ook genoeg andere modellen. Mooie bombers bijvoorbeeld of overshirts: ideaal als tussenoplossing voor als het weer even tegenzit, maar een echte jas nog niet nodig is.

G-Star Raw