Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Happy Socks (23)
Categorie Happy Socks
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Happy Socks sokken

Beste naam ooit. Happy Socks. Logisch ook wel. Want probeer maar eens niet te glimlachen als je deze sokken ziet. Hysterisch vrolijk zijn ze. Color Blocking alarm aan en mondhoeken omhoog: Happy Socks maken je dag een stuk vrolijker. Met bizarre prints en gekke kleurencombinaties. En o ja: ze zitten nog lekker ook.

 

Happy Socks heren

Eerlijk is eerlijk. Het waren de heren die Happy Socks populair maakten. Steeds meer mannen vrolijkten een corporate look op met vrolijke sokken. Zo gaven Happy Socks saaie vergaderruimtes een heel andere sfeer. Het dragen van de sokken zorgt ook voor herkenning bij andere Happy Socks dragers. Als er een randje van een vrolijk Happy Socks patroon onder een broek uitpiept, is het verrassingseffect vaak groot. Nadat de Happy Socks op grote schaal de voeten van de heren hadden veroverd, waren ook de vrouwen aan de beurt. En ook zij vielen voor de vrolijke Happy Socks.

 

Happy Socks kopen: een goed idee voor een verjaardag

Ken je ze? Mensen die zeggen dat ze Happy Socks leuk vinden, maar ze zelf niet kopen? Maak het ze makkelijk en geef een paar Happy Socks cadeau. Succes gegarandeerd. Zeker als je kiest voor een limited edition. De Keith Haring Happy Socks bijvoorbeeld. Of die van The Beatles of Wiz Khalifa.

 

Happy Socks: vrolijkheid in Zweedse dagen

Weet je waar wij happy van worden? Dat de Happy Socks uit Zweden komen. Want al zijn we absolute Zweden-fans, we worden niet vrolijk van lange donkere dagen in de wintertijd. Hoe leuk is het dat er juist in dat land iets is bedacht waar we in de hele wereld vrolijk van worden?

 

Happy Socks sale

Van Happy Socks word je dus sowieso blij. Maar een Happy Socks sale maakt je pas echt gelukkig. Want Happy Socks zijn zo verslavend leuk dat je er het liefst zoveel mogelijk wil hebben. Logisch dus dat je het liefst wacht op een mooie Happy Socks aanbieding. Houd deze site in de gaten, want ze komen regelmatig voorbij.

Happy Socks