Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Liebeskind (64)
Categorie Liebeskind
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Liebeskind collectie

Dit merk uit Berlijn maakt fantastische tassen, riemen en portemonnees. Mooie leren ontwerpen waar je meteen van gaat houden. Combineer je mooie crossbody met een Liebeskind riem en je ziet er meteen fantastisch uit.

 

Liebeskind tassen

De tassen van Liebeskind vallen op door hun retro knipoog. De modellen zijn strak en stijlvol, maar ook duidelijk geïnspireerd op midcentury tassen. Het zit hem in de details, de vormen en het gekozen materiaal. Draag je liever wat minder? Dan zijn de crossbody tassen van Liebeskind iets voor jou. Perfect voor als je alleen je telefoon, sleutels en pasjes mee wilt nemen.

 

Portemonnees van Liebeskind

Betalen in stijl? Het kan met de superzachte leren portemonnees van Liebeskind. Ze passen perfect bij de tassenlijn, zijn ook te herkennen aan het mooie logo, en ingericht met heel veel handige vakjes. Er zijn verschillende modellen. Bij het kiezen van je Liebeskind portemonnee kun je het best rekening houden met de Liebeskind tas die je het meest gaat gebruiken.

 

Een sieraad om je middel

De riemen van Liebeskind zijn een sieraad voor je middel. Sommige modellen zijn een stuk uitbundiger dan de tassen. Ze zijn versierd met studs en een dierenprint. Andere modellen zijn weer helemaal effen, in dezelfde kleuren als de tassen van Liebeskind. Zo bepaal je zelf of je van je middel een uitroepteken wil maken

Liebeskind