Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Love Stories (29)
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Het ontstaan van Love Stories

Op een dag was Love Stories ontwerper Marloes Hoedeman er helemaal klaar mee. Ze wilde niet meer kiezen tussen supersexy lingerie of sportieve ondermode. Ze ging aan de slag en kwam met sexy, maar niet tuttig, ondergoed dat lekker zit. Zonder snijdende randen of elastiek dat op plekken gaat zitten waar het niet hoort. Love Stories was geboren. Ondermode om verliefd op te zijn en te blijven. Of, zoals de ontwerper het zelf omschrijft: met een sexy uitstraling, in plaats van een seks uitstraling.

 

Hoera voor de bra

Bij Love Stories zeggen ze hoera voor de bra. Maar dan wel alleen voor de bralette. Bij Love Stories doen ze namelijk niet aan beugels. Ze vinden dat je er ook in een bralette heel sexy uit kan zien. En als je naar de ontwerpen kijkt, dan kun je niet anders dan ze gelijk geven.

 

Bijzondere ontwerpen voor eigenwijze vrouwen

De collectie van Love Stories is er voor eigenwijze vrouwen met gevoel voor humor. Combineer jij het grappige slaapmasker met de vrolijke pyjama? Dan sta je nooit meer op met een ochtendhumeur. Een blik in de spiegel en je bent gegarandeerd vrolijk. Staat er onverwacht iemand met een collectebus voor je deur en heb je alleen je body aan? Geen nood: trek gewoon een mooi slaapshirt aan van Love Stories. Wij zijn helemaal in Love met Love Stories.

Love Stories