Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
M∙A∙C (377)
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

MAC cosmetica

Over MAC hoeven we eigenlijk niks meer te zeggen. Iedereen kent MAC. Betaalbare make-up waar vrouwen al generaties lang op vertrouwen. Make-up voor iedereen, voor alle leeftijden en alle huidskleuren. Maak het jezelf makkelijk en vertrouw op MAC.

 

Studio Fix voor elke huidskleur

Er zijn een heleboel merken die claimen make-up te maken voor elke huidskleur. Maar ze hebben niet allemaal de Studio Fix oplossing bedacht. Bij MAC wel. Studio Fix is een kleurenpalet dat helpt om de perfecte verzorgingsproducten voor jouw huidskleur te vinden. Zo kan je heel makkelijk zien welk Studio Fix Powder bij jouw huid past. Nooit meer een foundation of concealer die te donker of licht is, maar altijd een goede basis.

 

MAC Mascara: bijwerken hoeft niet

De mascara van MAC is legendarisch. Bij MAC weten ze precies hoe ze je wimpers mooi moeten maken. Zonder dat ze aan elkaar plakken en zonder dat je er aan het einde van de dag uitziet als een pandabeer. Met de mascara van MAC ben je zeker van je zaak. Op elk moment van de dag. Bijwerken hoeft niet. De mascara gaat moeiteloos een dag en een lange avond mee. Wel belangrijk om te onthouden: ververs je mascara om de 3 maanden. Dat is net zo belangrijk voor je ogen als een reinigende lotion om je mascara mee te verwijderen. Vergeet ook niet een goede moisturizer te gebruiken. Wil je echt eens flink uitpakken met een Bambi oogopslag? Help de natuur dan een handje met de wimperextensions van MAC.

 

MAC Accessoires

Bij MAC willen ze het je graag makkelijk maken. Ze maken daarom niet alleen fijne make-up, maar ook goede accessoires die je helpen om make-up perfect op te brengen. Make-up kwasten bijvoorbeeld, voor je concealer. Natuurlijk zijn er ook brushes voor je lippen en foundation. Die mooie brushes gooi je natuurlijk niet zomaar onderin je handtas. Ook daar heeft MAC wat op bedacht. Prachtige make-up tasjes om je spulletjes mooi in op te bergen bijvoorbeeld en prachtig gestylde kwastenhouders. Je zou ze bijna voor de sier al in je tas stoppen.

M∙A∙C