Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Moroccanoil (42)
Categorie Moroccanoil
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Moroccanoil verzorgingsproducten

Arganolie is het toverwoord bij Moroccanoil. Bij dit merk kun je terecht voor verzorgingsproducten die je huid en haar een boost geven. Je haar en huid worden zijdezacht met de verzorgingsproducten van dit luxe merk. Ontdek wat arganolie voor je doet en laat je verrassen door Moroccanoil.

 

Moroccanoil voor je haren

Moroccanoil is begonnen als haarverzorgingslijn. Oprichtster Carmen Tal zat letterlijk met haar handen in het haar na een mislukte kleurbehandeling. Op aanraden van een vriend ging ze naar een salon voor een oliebehandeling. Ze liep met glanzend en gezond haar de deur uit en gooide het roer om. Ze startte met Moroccanoil en zette de haar- en beautywereld op zijn kop. Het merk bestaat nu tien jaar en is al niet meer weg te denken uit veel badkamers.

 

Waarom Arganolie een wondermiddel is

In Marokko weten ze al langer dat arganolie een wondermiddel is. Het wordt zelfs het Marokkaanse goud genoemd. Arganolie zorgt voor een beschermend laagje op je haar, waardoor het minder snel breekt. Ook voorkomt de olie dat je haar gaat pluizen. Het wordt dan ook vaak gebruikt door mensen met kroeshaar. Eigenlijk is arganolie geschikt voor elk haartype. Met Moroccanoil ziet je haar er altijd verzorgd uit, ook als je het regelmatig verft. Moroccanoil is een shampoo, conditioner en stylingproduct in één. Een behandeling met de olie geeft jou de haardos waar je altijd van hebt gedroomd. Gegarandeerd pluisvrij. De Moroccanoil Treatment is onmisbaar voor iedereen die graag verzorgd de deur uitgaat. Een klein beetje olie doet al wonderen voor je kapsel. Kies je voor de Pure Argan Oil? Dan sla je twee vliegen in één klap. Dit product is namelijk geschikt voor haar en huid.

 

Moroccanoil voor je huid

Arganolie is niet alleen een traktatie voor je haar, je huid knapt er ook van op. Daarom heeft Moroccanoil ook een uitgebreide collectie huidverzorgingsproducten op de markt gebracht. De lotions ruiken heerlijk en doen je denken aan een zomerse vakantie. Bovendien maken ze je huid zijdezacht en zie je er stralend uit. Gebruik de Body butter en je weet precies wat we bedoelen. Je ziet eruit alsof je net terugkomt van een heerlijk vakantie. De lotion is niet vet, trekt snel in je huid en geeft je de stralende look die je ook hebt net nadat je bij de schoonheidsspecialiste bent geweest.

Moroccanoil