Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Napapijri (13)
Categorie Napapijri
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Napapijri kleding

Napapijri is een Italiaans merk met een Noors logo. De naam is echter Fins. Wat het betekent? Poolcirkel. Napapijri staat voor stijlvolle kleding, geïnspireerd op het outdoor leven. Je mag er natuurlijk ook gewoon binnen mee zitten. Daar is de collectie stijlvol genoeg voor.

 

Napapijri jassen

Waarschuwing vooraf: bij Napapijri zijn ze dol op jassen die je over je hoofd aantrekt. Zo herken je Napapijri jassen vaak ook meteen. Hierdoor zien de jassen er superstrak uit en komt het logo mooi tot zijn recht. Bovendien heeft de wind ook gewoon geen kans bij dit model. Er zijn geen ritsen of andere naden en kieren waar de wind zich doorheen kan persen. Zo houdt je jas je gegarandeerd warm, zeker in combinatie met de Napapijri vesten of Napapijri sweaters.

 

Napapijri vesten en truien

De sweaters, vesten en truien van Napapijri zijn gemaakt van de fijnste kwaliteit. Wie de bovenkleding van Napapijri aantrekt, herkent al snel de Italiaanse kwaliteit: soepelvallend en tegelijk ook mooi nauw aansluitend op het lichaam. Zo kun je ook in de winter laten zien wat je hebt bereikt in de sportschool. Bij Napapijri weten ze vorm en functie perfect te combineren. Ze laten zien dat outdoorkleding ook een perfecte snit kan hebben.

 

Vrij van dons

Wel handig om te weten: Napapijri verwerkt uit principe geen dons en geen bont in hun producten. Ze geven zichzelf dan ook trots het etiket 100% dons vrij. Ook op een andere manier is het merk goed bezig: ze hebben een slimme stiktechniek ontwikkeld waardoor ze veel minder afval produceren. Deze producten hebben het Ze-Knit logo. Met deze techniek wordt 30% minder water gebruikt en worden er minder chemicaliën ingezet.

Napapijri