Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
NEW BALANCE (15)
Categorie NEW BALANCE
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

New Balance: de perfecte pasvorm

Het comfort en de pasvorm van New Balance sneakers zijn ongeëvenaard. Hoe dat komt? Het merk is bedacht door een schoenmaker. Hij puzzelde net zo lang totdat hij de perfecte pasvorm had gevonden.

 

Wat een kip met New Balance te maken heeft

New Balance is het kindje van schoenmaker William J. Riley. Hij was gefascineerd door, hou je vast, kippen! Hij vroeg zich af hoe die beesten op lange dunne poten en met maar drie klauwen zo goed kunnen balanceren. Hij bedacht driepunts inlegzolen, geïnspireerd op de kippenpoten en werkte dat idee later uit tot een hardloopschoen. En de naam? Die is dus terug te voeren op de balans die kippen hebben.

 

New Balance sneakers

De sneakers die nu verkocht worden, lijken totaal niet meer op de hardloopschoenen van vroeger. Wel zijn ze nog steeds populair onder hardlopers. De New Balance sneakers vallen op door het mooie retro design in rustige kleuren. Ze zijn te combineren met elke outfit. Dat komt goed uit, want als je eenmaal gewend bent aan New Balance dan wil je de sneakers niet meer uit doen.

 

New Balance 574

Stel dat je maar een keer in je leven een paar New Balance sneakers kan kopen, welk model wordt het dan? De kans is groot dat je kiest voor de New Balance 574. Deze tijdloze klassieker is al jaren populair, bij zowel dames als heren. De New Balance 574 wordt nog steeds geproduceerd en is al jaren de bestseller in onze New Balance dames shop en in de New Balance heren shop.

 

New Balance hardloopcollectie

Ben je niet alleen dol op stijlvolle sneakers, maar ook op hardlopen? Dan is New Balance nog steeds een uitstekende keuze. De New Balance 880 of de New Balance 890 laten je supersnel van start gaan. De lichtgewicht schoenen hebben een perfecte demping en een zool die je over het asfalt laat zweven. Nooit meer struikelen over je veters? Kies dan voor de New Balance 1500T: geen veters maar een slimme sluiting die zich helemaal aanpast aan jouw voeten.

NEW BALANCE