Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Pip Studio (56)
Categorie Pip Studio
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Pip Studio ontwerpen

Pip is lief. Dan is dat alvast maar gezegd. We zouden niet weten welk woord er beter bij Pip Studio past dan deze omschrijving. De ontwerpen van Pip zijn lief, romantisch en zacht. Zoals het servies van je oma, maar dan in een nieuw jasje. Pip haalt zijn inspiratie uit de natuur en voegt er een heel eigen kleurenpalet aan toe. Pip is ook retro en combineert de beste designs van vroeger met de nieuwste technieken.

 

Waarom Pip eigenlijk Anke heet

Pip is het merk van Anke van der Endt. Ze studeerde af aan de Design Academy en is de bedenker van Pip. Ze maakt graag ‘Happy products for happy people’.  En de naam Pip? Dat was vroeger haar bijnaam. Pip maakt alleen dingen die ze zelf zou willen kopen. Toen ze net begon, vonden mensen dat een slecht idee. Maar ze kreeg gelijk. Pip Studio wordt inmiddels verkocht in meer dan 40 landen.

 

Maak je Pip verzameling compleet

Als je eenmaal een mok of bord van Pip Studio in huis hebt, ontstaat er een probleem. Eenmaal Pip in huis betekent namelijk dat je niet meer zonder kunt. De prachtige, vrolijke en lieve dessins zijn altijd een aanwinst voor je huis. Of je nu kiest voor de Hummingbirds, kersen of een bloemenmotief. Met het servies van Pip Studio is ontbijten, lunchen en dineren altijd een feest. Zelfs als het eten is mislukt. Zin in een High Tea? Ook dat kan met het Pip Studio servies. Kijk naar eens naar de prachtige etagères. Ben je ook bevangen door het Pip virus? Vraag dan voor je verjaardag, trouwdag of moederdag iets van Pip. Zo bouw je je verzameling langzaam uit.

 

Pip Studio in je badkamer

Als je wilt, kun je je hele huis inrichten met Pip. Voor elke ruimte zijn er spullen van Pip Studio te krijgen. Ook voor je badkamer. Bekers voor je tandenborstel bijvoorbeeld, maar ook toilettassen van verschillende afmetingen. En die rondslingerende watjes bewaar je gewoon in de prachtige wattenschijfjeshouder. Met Pip wordt opruimen een feest.

Pip Studio