Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Helaas hebben we hier op dit moment geen beschikbare producten voor
PLAYMOBIL®

 

Playmobil speelgoed

Je hebt twee soorten kinderen: kinderen met Playmobil en kinderen zonder. Bij kinderen met Playmobil wil er altijd wel iemand blijven spelen. En is het een druilerige weekenddag? Dan vermaken ze zichzelf prima met Playmobil. Dus ben je op zoek naar het perfecte speelgoed voor een kind? Playmobil is gegarandeerd een succes.

 

Playmobil kasteel

Stoere jongens en meisjes hebben maar één ding nodig om een lange woensdagmiddag door te komen: het Playmobil kasteel. Daarmee werd in de jaren tachtig al gespeeld en het wordt nog steeds gemaakt. Logisch ook: Playmobil fans zouden spontaan gaan demonstreren als het niet zo was. Het Playmobil kasteel is een must. Voor kinderen en iedereen die ooit kind is geweest. Ga je de strijd aan met andere ridders of leef je vreedzaam samen in je kasteel? Of breid je de set uit met mobiele aanvalstorens en dwergzweefvliegers?

 

Playmobil huis

Is een kasteel niet echt jouw ding, maar moet jouw Playmobil-collectie wel ergens wonen? Kies dan voor die andere klassieker; het Playmobil huis. Dit poppenhuis houdt jongens en meisjes uren bezig, Staan alle meubels op zijn plek of kan er nog wat worden verbeterd aan de inrichting? Het Playmobil huis kan bijna eindeloos worden uitgebreid. Geef je huis dus een echte make-over met een nieuwe trap of keuken. En wat denk je van een bad op pootjes? Je Playmobil poppetjes zullen je dankbaar zijn.

 

Playmobil ziekenhuis

Kinderen zijn niet zo dol op naar de dokter gaan, maar wel op doktertje spelen. In het Playmobil ziekenhuis kunnen ze zich helemaal uitleven. Zijn het liefdevolle verplegers of juist bullebakken? Krijgen de patiënten elke dag schoon beddengoed of moeten ze het zelf maar uitzoeken? In het Playmobil ziekenhuis zijn de kinderen de baas. Ook dit ziekenhuis is natuurlijk eindeloos uit te breiden. Met een helikopterplatform bijvoorbeeld of een kraamkamer. Natuurlijk mag een ambulance met licht en geluid ook niet ontbreken.

 

Playmobil paarden

Het leuke van kinderen? Ze bedenken dingen waar je zelf nóóit op zou komen. Bijvoorbeeld een paard dat in het ziekenhuis ligt. Gelukkig hebben ze bij Playmobil ook een ruime collectie Playmobil paarden. Stallen hebben ze natuurlijk ook, maar die paarden kunnen net zo goed het kasteel in draven. Of in de voortuin van het Playmobil huis staan. Met Playmobil kan namelijk alles. Vraag maar aan je kids. Of aan je neefjes of nichtjes bij wie je jezelf onsterfelijk populair maakt met een mooi Playmobil cadeau.

PLAYMOBIL®

PLAYMOBIL®