Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Rituals (159)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Rituals geuren

“We’re not here to sell you beauty, we’re here to make you feel good.” Dit is de belofte van Rituals Cosmetics en dit is precies wat je krijgt. Rituals helpt je om bewust in het leven te staan door de alledaagse routines in je leven te verrijken met heerlijke geuren, bijzondere ingrediënten en fijne producten voor home & body. Of je nu een warm, lang bad neemt of thuis een heerlijke sfeer creëert met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven. Wie aan Rituals denkt, denkt aan ontspanning.

 

Het succes van Rituals

Rituals bestaat bijna 20 jaar en een ongekend en wereldwijd succes met verschillende prijzen op haar naam. Met winkels in 27 landen en een flink uitgebreide collectie blijft Rituals zich ieder jaar ontwikkelen. Van de baanbrekende en bestselling foaming shower gels tot de rijke en exotische eau de parfumcollectie, van de bekroonde, natuurlijke skincare collectie tot de luxueuze en stijlvolle producten voor in huis, Rituals heeft voor ieder moment en voor ieder persoon wat in huis. Cloosterman droomt inmiddels hardop en wil in 2020 de 1000e winkel openen. Bij Hudson’s Bay kun je dag en nacht terecht voor Rituals en kiezen uit de fijnste artikelen van de hele collectie.

 

Rituals cadeaupakketten

Natuurlijk verkopen we ook de populaire cadeaupakkettenHier maak je gegarandeerd een ander blij mee. Heb je een verjaardag, feestje of andere leuke gelegenheid op de planning staan? De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en perfect voor elke gelegenheid, je vindt de lekkerste geuren en combinaties in één giftset. Bovendien zijn deze verpakt in een luxe, milieuvriendelijke bewaardozen. Fijn voor jou en fijn voor de natuur!

Rituals