Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Rituals (143)
Categorie Rituals
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Rituals geuren

Sluit je ogen en denk aan je favoriete geur van Rituals. Is het Hammam of Dao? Of ben je meer een Happy Buddha type? Wedden dat je de geur nu ruikt? Zelfs als je geen Rituals in huis hebt! De geuren van Rituals nestelen zich namelijk in je geheugen. Omdat ze zo ontzettend lekker zijn. En geuren die je prettig vindt, blijven je bij. Er is zelfs een officiële term voor: retroscentisch geheugen. We kunnen met geur bepaalde herinneringen oproepen. En de geuren van Rituals zijn meestal verbonden aan fijne herinneringen. Een lekker uitgebreide badsessie bijvoorbeeld, of een romantische avond met een geurkaars van Rituals. Wie aan Rituals denkt, denkt aan ontspanning.

 

Het succes van Rituals

Het verhaal van Rituals is bijzonder. Bedenker Raymond Cloosterman nam in 2000 ontslag bij Unilever. Hij verruilde zijn goedbetaalde baan voor een onzeker avontuur. Samen met twee vrienden en geholpen door een antropoloog en een parfumeur ging hij op zoek naar de allerfijnste geuren en verzorgingsproducten. Nu, bijna 20 jaar na de oprichting, is Rituals een ongekend succes. Het merk wordt internationaal verkocht. De lijn van Rituals is inmiddels flink uitgebreid. Er zijn onder meer geuren, verzorgingsproducten, geurkaarsen, make-up en thee. Oprichter Cloosterman droomt inmiddels hardop en wil in 2020 de 1000e winkel openen. Bij Hudson’s Bay kun je dag en nacht terecht voor Rituals. We verkopen de populairste artikelen uit de Rituals lijn.

 

Rituals cadeaupakketten

Natuurlijk verkopen we ook de populaire cadeaupakketten. Hier maak je gegarandeerd indruk mee. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bestaan bijvoorbeeld uit een douchegel, bodylotion en scrub. Natuurlijk zijn de pakketten prachtig ingepakt en vormgegeven in de typische Rituals stijl: kalm, stijlvol en een vleugje mysterie. Je zal het de jarige niet kwalijk nemen als hij of zij er op zijn eigen feest tussenuit knijpt om in bad te gaan met een Rituals product.

RITUALS SAMURAI S/S 2019

Rituals