Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Rosefield (70)
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Rosefield horloges

Met een Rosefield horloge heb je iets onweerstaanbaars om je pols. Een sieraad waar je toevallig ook nog eens de tijd op kunt aflezen. En van de namen van de modellen krijg je zin om op vakantie te gaan naar New York. Wat denk je bijvoorbeeld van Upper East Side, The West Village en The Tribeca? Mocht je echt gaan, stel dan wel even je horloge in op de juiste tijdzone. In Amsterdam is het zes uur later dan in New York.

 

Inspiratie uit Amsterdam en New York

De ontwerpers van Rosefield laten zich inspireren door twee steden, Amsterdam en New York. Al houden ze ook van Japan. Daar komt het uurwerk namelijk vandaan. De Japanse mechaniek staat bekend als betrouwbaar en onderhoudsarm. Een Rosefield horloge laat je dus niet snel in de steek. Nadeel: het excuus dat je horloge stil stond en je daarom te laat bent, gaat niet op met dit merk.

 

Verander je look in een handomdraai

Ben je dol op de urban chique city look? Dan is Rosefield jouw merk. Met een Rosefield horloge om je pols straal je succes uit. De superdunne chique horlogekast en prachtige bandjes dragen daar zeker aan bij. En heb je behoefte aan een andere look? Verwissel dan supersnel. Met een slim systeem kies je makkelijk voor een ander bandje. Zo verander je op een subtiele manier steeds je look.

 

Rosefield armbanden

Bij Rosefield vinden ze het een beetje sneu als je rechterpols geen aandacht krijgt. Al dat gestaar naar dat mooie horloge aan de linkerkant is niet helemaal eerlijk voor je andere pols. Daar hebben ze wat op gevonden bij Rosefield. Ze ontwerpen namelijk ook supermooie armbanden. Zo heb je gegarandeerd aan allebei de kanten iets moois aan je arm. De armbanden hebben de naam Downtown chic meegekregen en dat dekt de lading. Ze zijn ingetogen met mooie details en perfect te combineren met elke outfit. Wil je toch eens uitpakken? Combineer de Rosefield armbanden dan met elkaar. Ze zijn allemaal net even anders en matchen perfect.

Rosefield