Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Scotch & Soda (467)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Scotch & Soda kleding

Amsterdamse branie met invloeden uit de hele wereld. Dat is Scotch & Soda. Het merk staat bekend om de spannende combinaties van stoffen en patronen. Met de kleding van Scotch & Soda geef je jouw look een internationale twist. Een echt Nederlands merk waarmee je wereldwijd indruk maakt.

 

Fris en inspirerend

Scotch & Soda gaat al een tijdje mee. Het merk werd in 1984 opgericht, maar werd pas echt populair vanaf 2000. Het Nederlandse merk veroverde toen zelfs New York en is inmiddels wereldwijd een begrip. Wie goed oplet, ziet de Scotch & Soda jassen, polo’s en jurken regelmatig terug in het straatbeeld: bij dames, heren en kinderen.

 

Bijzondere combinaties

De collectie van Scotch & Soda is zo samengesteld dat eindeloze combinaties mogelijk zijn. Door de prints van bijvoorbeeld een Scotch & Soda polo te combineren met Scotch & Soda jeans. Want ook de jeans van Scotch & Soda hebben iets extra’s: een grappige print bijvoorbeeld. Dit seizoen ligt de focus op de two-piece combinaties: knallende kleuren en prints op een creatieve manier gecombineerd tot een fantastische outfit. Met een paar basisstukken kunnen de meest bijzondere sets worden gemaakt.

 

Laat zien wie je bent

Met de kleding van Scotch & Soda krijg je gegarandeerd positieve reacties. De prints en teksten zorgen voor een glimlach bij veel mensen. Houd je het liever ingetogen? Ook dat kan met deze collectie. Combineer dan gewoon iets minder uitbundig, of kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle gebreide jurk. Dan trek je de dag erna gewoon weer een knallende combinatie aan met wilde prints en stoffen.

 

Amsterdams Blauw

Een speciaal onderdeel van de collectie is de Amsterdams Blauw lijn. Met deze collectie in frisse kleuren laat Scotch & Soda zien waar het merk vandaan komt. De wereldse invloeden zijn meer naar de achtergrond verdwenen en de Amsterdamse signatuur komt erg naar voren. Met branie, humor en een twist. En zit het Nederlandse weer even niet mee? Dan draag je er toch gewoon een stijlvolle Scotch & Soda jas bij? Shop de mooiste items van dit stijlvolle merk bij Hudson’s Bay.

Scotch & Soda