Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Second Female (57)
Categorie Second Female
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Second Female kleding

Second Female komt uit Kopenhagen. Dat zie en voel je. De Deense hoofdstad, en dan vooral de stijl van de inwoners, komt in de ontwerpen duidelijk naar voren. Elegant, bescheiden, maar waanzinnig stijlvol. Second Female staat bekend om de perfect gesneden vrouwen blouses, de mooie gebreide truien en de simpele, maar prachtige jurken.

 

Jarenlang plezier van Deense ontwerpen

Het mooie van Scandinavische mode is dat het tijdloos is. De kleding van Second Female is daar geen uitzondering op. Met een trui van Second Female kun je jaren vooruit. Het is een perfect basisstuk van de beste kwaliteit. Voor de blouses geldt precies hetzelfde. Ze zijn supervrouwelijk en ingetogen van stijl. Ze kunnen als losstaand item worden gedragen of gecombineerd met een mooie blazer of vest. Elegant en warm de herfst en winter door? Kies voor een trui van Second Female. Combineer de trui met een mooie wollen winterjas en het lijkt alsof je zelf uit Kopenhagen komt.

 

Scandinavisch met een twist

Scandinavische merken staan bekend om hun ingetogen stijl. Maar bij Second Female durven ze daar best van af te wijken. Dat zie je in de kleuren die ze toevoegen aan hun collectie, maar zeker ook aan de prints. De truien en vesten zijn behoorlijk ingetogen, maar de tops & shirts zijn best opvallend.

Second Female