Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Selected Femme (44)
Categorie Selected Femme
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Selected Femme collectie

Deens design aan je derrière? Kies dan voor Selected Femme, dan zie je er gegarandeerd fantastisch uit. Dit merk is een must-have voor de liefhebbers van Scandinavisch design. Dat betekent dat je met de outfits van Selected Femme altijd stijlvol voor de dag komt. Bij dit kledingmerk maken ze de perfecte outfit voor een citytrip, werkdag en een borrel. Met de damescollectie ben je gegarandeerd Stilfuld, wat dan Deens is voor stijlvol.

 

Selected Femme favourites

Stel dat je maar één ding uit de collectie van Selected Femme kan kopen… wat zou het dan worden? Wij denken dat de Faya Faux Fur jas een goede kanshebber is. Of wordt het een van de fijne warme truien? Bij Selected Femme krijg je zin in de winter. De stoffen zijn om in weg te kruipen. Je voelt je niet alleen behaaglijk, maar ook meteen een vrouw met klasse.

 

Eerlijke mode

Selected Femme is niet alleen mooi. Ze maken de wereld ook een beetje mooier. Het Deense familiebedrijf is namelijk erg bezig met duurzaamheid. Ze hebben een eigen duurzaamheidsdoelen opgesteld waar ze voor 2020 aan willen voldoen. Zo letten ze er op dat de arbeidsomstandigheden eerlijk zijn. Medewerkers worden goed betaald en het katoen dat ze gebruiken, komt van duurzame plantages.

 

Jaloerse mannen gegarandeerd

Eigenlijk is er maar een nadeel aan selected Femme: de kans is groot dat mannen jaloers worden. Zij willen natuurlijk ook rondlopen in Scandinavisch design. Daar is bij Selected Femme rekening mee gehouden. Ze hebben namelijk ook een Selected Homme lijn. Zo zie je er als setje onweerstaanbaar uit. Lekker warm tegen elkaar aankruipen op de bank mag natuurlijk ook.

Selected Femme