Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Street Called Madison (27)
Categorie Street Called Madison
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Street Called Madison kinderkleding

Street Called Madison is relatief nieuw. Het stoere kinderkleding merk bestaat sinds 2016. Het merk is fris en pakt de dingen net even anders aan. Zo hebben ze een denktank opgericht met een team van tieners. Zij geven advies over de ontwerpen en vloggen over het merk. De tieners vormen het marketingteam van het merk. Logisch eigenlijk want Street Called Madison maakt mode voor tieners.

 

Het verhaal van Luna Hill en Charlie Ray

Storytelling is hot. Bij Street Called Madison weten ze dat ook. Ze hebben dan ook een prachtig verhaal bedacht rondom de merknaam Street Called Madison. Volgens ontwerper Moniek Veldt is Street Madison de straat waar de fictieve karakters Luna Hill en Charlie Ray wonen, samen met hun hond Mr. Spikey. De eerste collectie die werd uitgebracht, stond vooral in het teken van het hondje. Op elke print was hij wel terug te vinden.

 

Stoere jurken

Tieners die op zoek zijn naar een stoere jurk zitten goed bij Street Called Madison. Dit merk maakt mooie jurken die allesbehalve tuttig zijn. De meiden voelen zich supersterk in een mooie sweatjurk met camouflageprint of de stoere zwart-witte jurk met verticale strepen.

 

Unisex ontwerpen

Een groot deel van de collectie van Street Called Madison is prima te dragen door jongens én meisjes. Zo staan de stoere jassen en overhemden iedereen. We zijn heel benieuwd met welke ideeën het jonge marketingteam nog meer komt voor de volgende collecties. We denken dat we veel spannende ontwerpen mogen verwachten van dit eigenwijze merk.

Street Called Madison