Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Ti Sento (268)
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Ti Sento sieraden

Ti Sento betekent: “Ik hoor je.” En nee, dat gaat niet over de Ti Sento oorbellen die aan je oren rinkelen, maar over de ontwerpers van het merk. Ze willen ermee zeggen dat ze begrijpen dat er behoefte is aan bijzondere sieraden voor de moderne vrouw: klassiek met een sexy en uitdagende twist. De sieraden van Ti Sento zijn super verleidelijk en duidelijk te herkennen.

 

Mix and match heaven

Ti Sento Milano ontwerpt oorbellen, armbanden, kettingen en ringen die eindeloos te combineren zijn. Zo kun je heerlijk experimenteren met hun ontwerpen. Kijk maar eens wat er gebeurt als je de ringen van Ti Sento met elkaar combineert. Je krijgt meteen een hele andere uitstraling door een slimme mix te maken.

 

Waarom zilver goud is voor Ti Sento

In het atelier van Ti Sento gebeurt iets bijzonders. De edelsmeden werken het liefst met zilver. Het merk heeft namelijk een missie. Ze willen laten zien dat zilver minstens zo stijlvol is als goud, zeker als het wordt gecombineerd met bijzondere vormen en stenen. Die stenen worden met de hand gezet. Is er dan helemaal geen goud te vinden in de armbanden of ringen van Ti Sento? Zeker wel, maar als accent. Zilver blijft het uitgangspunt, met een laagje rhodium eroverheen om verkleuring te voorkomen.

 

Luxe met een twist

De sieraden van Ti Sento zien er luxe uit en zijn tegelijkertijd lekker betaalbaar. Zo kun je ook met een beperkt budget mooie matches uit de collectie maken. Kies voor een paar mooie basisontwerpen uit de collectie en breid je Italiaanse verzameling langzaam uit. Hint: omdat de sieraden zo betaalbaar zijn, kun je ze ook prima voor je verjaardag vragen. Zo breid je op een slimme manier je collectie uit. En als de afzender ook nog ziet dat je de sieraden met veel plezier draagt, is het iedere euro waard.

Ti Sento