Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
TOMMY HILFIGER (851)
Categorie TOMMY HILFIGER
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Tommy Hilfiger kleding

De kans is groot dat je Tommy zegt als je over je lievelingsmerk praat. Logisch: want iedereen weet waar Tommy Hilfiger voor staat: Stijlvolle en preppy kleding, gemaakt van mooie materialen. Tommy staat voor stijlvol, klassiek en tijdloos. Mooie kleding voor mensen die er graag goed uitzien. Opvallend door eenvoud.

 

Tommy Hilfiger truien

De Tommy trui is een fenomeen. De op rugbyshirts geïnspireerde modellen en vlakverdelingen zijn al jaren populair bij de liefhebbers van klassieke kleding met een twist. Ook de jassen van Tommy Hilfiger zijn populair. Ze zijn stijlvol en daardoor makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een mooi stel sneakers. Voeg dan nog een strak gesneden jeans of een mooie khaki broek aan je Tommy trui toe en je hebt de uitstraling van een ambitieuze young professional.

 

Tommy Hilfiger: van bikini tot horloge

Tommy Hilfiger is er dus niet alleen voor een mooie trui of broek. Je kunt je totaal in Tommy hijsen als je wilt. Er zijn namelijk ook nog horloges, bikini’s, zwembroeken en nog veel meer Tommy Hilfiger-accessoires. Allemaal in de typische Tommy stijl: klassiek met een knipoog. Bij Tommy Hilfiger zelf maken ze het volgende onderscheid:

 

  • Tommy Jeans. Deze lijn gaat over veel meer dan jeans. Binnen deze lijn vallen de klassieke ontwerpen van Tommy Hilfiger: Amerikaanse preppy kleding met een twist. Bekend om de rugbyshirts en de vlakverdelingen. De klassieke Tommy truien zijn te vinden bij Tommy Jeans.

  • Hilfiger Denim: Met deze lijn is iets grappigs aan de hand. De kleding, brillen en parfums worden gedragen door een wat jongere doelgroep en zijn vooral buiten Europa populair. De Denim collectie is meer casual en wat minder preppy dan de Tommy Jeans collectie.

  • Hilfiger Tailored. Deze lijn is de luxe mannenlijn. Strak gesneden pakken, mooie overhemden van zware kwaliteit, stropdassen en mooie overjassen. Voor mannen die dol zijn op een klassieke look met een sportieve twist.

TOMMY HILFIGER