Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
URBAN DECAY (180)
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Urban Decay cosmetica

Sexy en edgy. Dat is hoe men de Urban Decay producten beschrijft. En dat zijn ze zeker. Eigenwijs zijn ze ook. Daarom is het merk ook zo populair. Ze doen alles net even anders dan andere cosmeticamerken. Is de trend rood? Dan kiezen ze bij Urban Decay voor paars. Of voor een kleur rood die je moet durven dragen, met paarse glitters erin. Urban Decay volgt geen trends, bij Urban Decay maken ze trends. Urban Decay is gemaakt en uitgevonden voor en door eigenwijze vrouwen die zelf wel bepalen hoe ze eruit willen zien.

 

Prijswinnende verpakkingen

Urban Decay is niet alleen een favoriet merk van visagisten maar ook van designers. Dat komt door de verpakkingen. Ook die zijn een stuk minder zoetsappig dan je gewend bent. Ze zijn stoer en een echte toevoeging aan je badkamer!

 

Urban Decay voor je ogen

Natuurlijk verkopen ze bij Urban Decay ook gewoon mascara. Maar dan wel met een mooie naam en een fantastische verpakking. En de oogschaduw van Urban Decay? Die is er in alle kleuren van de regenboog. Letterlijk. En nog met glitters ook. Als je echt durft, doe je er zelfs glitter eyeliner bij. Verkrijgbaar in de meest fantastische kleuren.

 

Urban Decay voor je lippen

Knalrode lippenstift hebben ze natuurlijk ook bij Urban Decay. Maar bij dit merk shop je als je op zoek bent naar iets bijzonders. Vloeibare lipstick in spannend zwart-paars bijvoorbeeld. Jouw favoriete kleur zit er gegarandeerd bij. Of je nu van blauwe lipstick houdt of oudroze. Er zijn meer dan 100 kleuren waar je uit kunt kiezen. Maak het af met een mooie lipstick finisher.

URBAN DECAY