Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Van Lier (13)
Categorie Van Lier
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Van Lier schoenen

Wist je dat Loon op Zand een designer capital is? Nou ja; voor schoenen dan. Daar stond namelijk 200 jaar geleden de eerste werkplaats van Van Lier schoenen. Het familiebedrijf bestaat nog steeds en is nog steeds een begrip. De fabriek verhuisde van Loon op Zand naar Sprang-Capelle en later zelfs naar Polen en Portugal; maar verder is er niks veranderd. Er wordt overal in Europa gezocht naar het beste leer en de beste kwaliteit zolen. En Van Lier schoenen werkt met de beste ontwerpers.

 

Van Lier of van leer?

Wel eens iemand van buiten Nederland de merknaam Van Lier horen uitspreken? Dat klinkt in veel gevallen als ‘van leer’. En dat komt goed uit, want alle schoenen van dit merk zijn van leer gemaakt. Ook de sneakers. Dat voorkomt zweetvoeten en zorgt ervoor dat je schoenen zich naar de vorm van jouw voeten vormen. Daarom zitten Van Lier schoenen altijd heerlijk.

 

Van Lier: voor wie van klassiek houdt

De schoenen van Van Lier zijn klassiekers. Simpel, maar altijd goed. Ze leiden de aandacht niet af van je outfit, maar maken je outfit op een stijlvolle manier af. De schoenen van Van Lier zijn gemaakt voor de liefhebbers van klassieke kleding. Bij Van Lier kiezen ze voor de beste leersoorten en de mooiste afwerking.

 

200 jaar inovatie

Bij Van Lier zijn ze na 200 jaar schoenen ontwerpen nog steeds niet klaar met innoveren. Zo ontwierpen ze een veterschoen met een extra lichte zool. Handig voor als je op zakenreis gaat en niet teveel bagage wilt meenemen. En in je vrije tijd? Dan ga je gewoon voor de leren sneaker van Van Lier. Met Van Lier kom je op elk moment van de dag goed voor de dag.

VAN LIER

Van Lier