Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
VINGINO (104)
Categorie VINGINO
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Vingino kinderkleding

Waarom ouders dol zijn op Vingino? Omdat kinderen vallen of andere dingen doen die de levensduur van spijkerbroeken niet ten goede komt. Vingino claimt dat ze supersterke jeans maken. Handig, want wie heeft er nu tijd om voor de zoveelste keer een applicatie over een gat te strijken? Vingino is niet kapot te krijgen. En bovendien zijn de prints ook nog eens heel erg leuk. Vingino jassen, Vingino broeken, truien, en zelfs riemen mutsen en zwemkleding: het merk heeft iets leuks voor ieder budget.

 

Waarom Vingino ons jaloers maakt

Hebben we dan niks te zeuren over Vingino? Misschien één klein dingetje. We vinden het stiekem oneerlijk dat de ontwerpen alleen voor kinderen zijn… Helaas past het alleen onze mini-me’s.

 

Maar hoe zit het met die naam?

Je zal niet de eerste zijn die denkt dat Vingino een Italiaans merk is. Toch is het een Nederlands merk dat is opgericht door ex-profvoetballer Benny Dekker en zijn vriendin. Benny was helemaal klaar met alle tuttige ontwerpen voor kinderkleding en vond dat het tijd was voor stoere prints en ontwerpen. Dat vonden veel Nederlandse ouders ook, want Vingino sloeg meteen aan. En die naam? Die is geïnspireerd op de naam van de zoon van Berry: Vince Gino.  Ook best stoer toch?

 

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Kinderen groeien, en hard ook. En dat betekent dus dat ze die geweldige kinderkleding maar heel kort aankunnen. Zonde om kapitalen uit te geven aan kleding die maar kort wordt gedragen. Bij Vingino snappen ze dat. De stoere kinderkleding is dus helemaal niet stoer geprijsd, maar gewoon betaalbaar. Wij zijn fan.

VINGINO