Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Evenementen

 

 

ONTMOET JOUW FAVORIETE INFLUENCERS

 

Wil je leren zingen als Sterre, Youtuben als Don en gamen als Roy? Dan is dit het moment om rechtop te zitten. Want whoaaaaah, binnenkort komen deze drie YouTube-helden naar Hudson’s Bay voor de #GOALSDAY. Met deze #GOALSDAY wil Hudson’s Bay kinderen inspireren om hun dromen na te jagen.

 

Doe mee aan de winactie en maak kans op tickets voor jou en een +1 voor het event op 14 augustus. Maak een foto met de kartonnen Roy, Don of Sterre in alle warenhuizen. Deel de foto op je Instagram-tijdlijn met #hudsonsbaynl en vergeet niet om je profiel op openbaar te zetten!

 

 

INFO:
Gewonnen? De winnaar krijgt vanaf 5 augustus bericht. Er zijn meerdere tickets te winnen.

 

 

LOCATIE & TIJD:

#GOALSDAY vindt plaats op 14 augustus in Hudson's Bay Den Haag van 11:00 tot 18:00.

 

Check hier de actievoorwaarden.

ROY

14 AUGUSTUS

Roy Beszelsen, ook wel Royalistiq (1997), werd bekend met zijn gelijknamige YouTube-kanaal waar hij elke dag mateloos populaire gamevideo’s deelt. Roy heeft ruim 702 duizend abonnees op YouTube en 362 duizend volgers op Instagram.

 

Instagram: @royalistiq

STERRE

14 AUGUSTUS

Sterre Koning (2003) werd bekend door haar deelname als zangeres aan het Junior Eurovisiesongfestival en The Voice Kids, mainstage op festivals maar ook als backstagereporter voor bijvoorbeeld Tina. Het multitalent zingt, acteert, vlogt, presenteert, is model en influencer. Ze heeft ruim 63 duizend abonnees op YouTube en Instagram 227 duizend volgers op Instagram.

 

Instagram: @sterrekoning

DON

14 AUGUSTUS

Don de Jong (1999) begon al op zijn elfde zijn eigen video’s te plaatsen op YouTube. Al snel brak hij door met zijn pranks, vakantievlogs, stunts en sloopvideo’s (in de achtertuin van zijn ouders). Don heeft ruim 576 duizend abonnees op YouTube en 315 duizend volgers op Instagram.

 

Instagram: @dondejong_

#GOALSDAY