Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
CALVIN KLEIN
CK All Eau de Toilette

50,00 vanaf 50,00

CALVIN KLEIN CK All Eau de Toilette
CK All Eau de Toilette
CALVIN KLEIN
CK All Eau de Toilette

50,00 vanaf 50,00

CALVIN KLEIN
CK All Eau de Toilette

Meer details

Maat: 100 Maak een keuze
50,00
inclusief btw

gratis verzending

50 punten ?
Voor 22.00 besteld, morgen in huis *

Onze service

  • Gratis retourneren

  • Gratis bezorging vanaf 49,00

  • Gratis afhalen in het warenhuis

Artikeldetails

CK All is een interpretatie van de cultuurgolf die de nieuwe generatie teweegbrengt, één die maatschappelijke aannames, barrières en etiketten verwerpt. Deze nieuwe geur is een blanco doek dat staat voor een moderne fluïditeit. waar grenzen vervagen zonder er een bepaald stempel op te drukken of iemand in een bepaald hokje te plaatsen, het individu wordt geaccepteerd zoals het is en solidariteit staat boven alles, het is CK All. Fris. Modern. Levendig.

De geur: citrus houtachtig amberkrachtig, solidair en expressief. een uitnodiging om zich te verzetten tegen conformiteit en grenzen, CK All is ontworpen voor iedereen, onafhankelijk van maatschappelijke conventies. een universeel aansprekende, zuivere geur, die een olfactorisch blanco doek biedt, dat het individu eert en tegelijkertijd een vorm van zelfexpressie en verzet is.

EAN: 3614223162963

Speciale kenmerken
Geur Top notes: een heldere en stimulerende mix van bergamot, mandarijn en grapefruitbloesem. Heart notes: paradisone, coronal, lilyflore en rabarber. Base notes: amber, muskus en vetiver bieden een expressieve warmte
Inhoud 100 ml