Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
dyson Lightcycle bureaulamp wit/zilver
dyson
Lightcycle bureaulamp wit/zilver

499,00 vanaf 499,00

dyson Lightcycle bureaulamp wit/zilver Wit/Zilver
Lightcycle bureaulamp wit/zilver
dyson
Lightcycle bureaulamp wit/zilver

499,00 vanaf 499,00

dyson
Lightcycle bureaulamp wit/zilver

Meer details

Kleur: Wit/Zilver Maak een keuze
499,00
inclusief btw

gratis verzending

499 punten ?
Voor 22.00 besteld, morgen in huis *

Onze service

  • Gratis retourneren

  • Gratis bezorging vanaf 49,00

  • Gratis afhalen in het warenhuis

Artikeldetails

We brengen vaak wel 90% van onze tijd binnenshuis door. Slechte verlichting kan echter nadelig zijn voor onze ogen en zelfs voor ons welzijn.

De Lightcycle™ bureaulamp is ontworpen om de gezichtsscherpte te verbeteren.
Zelfs als u het niet merkt, kunnen weinig licht, schittering of flikkering leiden tot vermoeide ogen.3 De Dyson Lightcycle™ taaklamp biedt een helderheid van meer dan 1000 lux, gecombineerd met bescherming tegen schittering en lage optische flikkering4 – beter dan de aanbevolen niveaus voor studeren.

Volgt het daglicht en geeft het juiste licht voor het tijdstip van de dag. In tegenstelling tot de meeste lampen, die altijd hetzelfde licht geven, past de Lightcycle™ bureaulamp zijn kleurtemperatuur en helderheid in de loop van de dag aan. De lamp regelt het blauwe licht ten opzichte van het daglicht en biedt zo het juiste licht voor het tijdstip van de dag.

Past helderheid automatisch aan voor uw leeftijd. Naarmate we ouder worden, worden onze oogspieren zwakker en de lenzen harder. Daarom hebben we tot vier keer zoveel licht nodig. De Lightcycle™ bureaulamp past zich autmatisch aan om de aanbevolen helderheid voor uw leeftijd te geven.

Past zich aan aan uw bezigheid. Kies uit drie verschillende lichtstanden: Ontspanning, Studie, of Precisie voor nauwkeurig werk. Er is ook een Boost-knop voor 20 minuten licht met een hogere intensiteit.

Koelbuistechnologie. Handhaaft de lichtkwaliteit gedurende 60 jaar. Wanneer LED's oververhit raken, kunnen ze vervagen en verkleuren. Dyson ingenieurs hebben dit opgelost met een technologie die vaak in satellieten wordt gebruikt. Een koperen vacuümbuis leidt de warmte weg. Binnenin verdampt een beetje water, waardoor de warmte zich door de buis verspreidt terwijl het water condenseert, waarna het via capillaire werking terugvloeit richting de LED's. Zo ontstaat een continue koelcyclus die geen energie verbruikt.

Het juiste licht binnen handbereik: Licht dat op u persoonlijk is afgestemd is mogelijk dankzij de Dyson Link app. Deze app communiceert voortdurend met de lamp om het licht aan te passen aan uw locatie en dagelijkse routine.

EAN: 2000001416167