Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
fitbit Inspire black activiteitentracker
fitbit
Inspire black activiteitentracker

69,95 vanaf 69,95

fitbit Inspire black activiteitentracker Black
Inspire black activiteitentracker
fitbit
Inspire black activiteitentracker

69,95 vanaf 69,95

fitbit
Inspire black activiteitentracker

Meer details

Maat: 1Size Maak een keuze
Kleur: Black Maak een keuze
69,95
inclusief btw

gratis verzending

69 punten ?
Voor 22.00 besteld, morgen in huis *

Onze service

  • Gratis retourneren

  • Gratis bezorging vanaf 49,00

  • Gratis afhalen in het warenhuis

Artikeldetails

Fitbit Inspire is een fitnesstracker die je helpt om gezond te leven. Deze tracker ondersteunt en motiveert je om je gewichts- en fitnessdoelen te bereiken met registratie van verbrande calorieën, vieren van doelen, slaapherkenning, bewegingsprikkels en een batterijduur van tot wel 5 dagen.

Specificaties:

DAGELIJKSE ACTIVITEIT Wanneer je werkt aan je doelen, telt elk detail. Daarom registreert Fitbit Inspire je stappen, afstand, actieve minuten en verbrande calorieën.

VERBRANDE CALORIEËN Bekijk op Fitbit Inspire of in de Fitbit app hoeveel calorieën je verbrandt zodat je betere maaltijdkeuzes kunt maken.

VOEDING BIJHOUDEN Houd met de Fitbit app eenvoudig bij wat je eet en vergelijk je calorie-inname met je calorieverbranding wanneer je aan je doelen werkt.

AUTOMATISCHE TRAININGSHERKENNING Fitbit Inspire gebruikt SmartTrack om automatisch activiteiten zoals wandelen, hardlopen, zwemmen, fietsen en meer te herkennen en registreert ze in de Fitbit-app.

BATTERIJDUUR TOT 5 DAGEN Met een batterijduur van tot wel 5 dagen houdt Fitbit Inspire je dag en nacht gemotiveerd. Varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren.

WATERDICHT TOT 50 METER EN REGISTREERT ZWEMMEN Waterdicht, zodat je Fitbit Inspire onder de douche en in het zwembad kunt dragen.** Bovendien registreert hij automatisch hoe lang je zwemt.

SLAAPHERKENNING Weet hoe je slaapt met automatische slaapherkenning en laat je subtiel wekken door een stil trilalarm. Gebruik bedtijdherinneringen en handige tips in de app.

INTUÏTIEF TOUCHSCREEN DISPLAY Het touchscreen van Fitbit Inspire heeft een verlicht oled-display en reageert natuurlijk op je vingerbewegingen.

DASHBOARD OP HET SCHERM Een gebruiksvriendelijk dashboard registreert stappen en verbrande calorieën, stimuleert je om actief te worden, water te drinken en meer.

BEWEGINGSPRIKKELS Ontvang meldingen die je motiveren om de benen te strekken zodat je elk uur 250 stappen zet. Bereik je voldoende stappen, dan word je beloond!

MELDINGEN Blijf onderweg verbonden en ontvang updates van sociale media, oproep-, agenda- en berichtmeldingen. Beschikbaar op het apparaat wanneer je telefoon in de buurt is.

TIMER EN STOPWATCH Direct toegang tot handige functies, zoals een timer voor bij het koken van gezonde maaltijden en een stopwatch om je tijden bij te houden tijdens het sporten.

EAN: 811138033163